Terci lichid, consistent sau cu fructe?

Terci lichid, consistent sau cu fructe?

Toate mămicile care au trecut la diversificarea alimentației sunt familiarizate cu terciurile pentru copii.

Terci lichid, consistent sau cu fructe?

Pentru a hrăni bebelușul, este suficient să iei apă caldă, lapte matern sau amestec de lapte, să adaugi cantitatea necesară de terci uscat și să amesteci intens. Un mic dejun complet pentru copil este pregătit în mai puțin de 5 minute.

Pentru a realiza acest lucru, la fabrica de alimente pentru copii Heinz se iau crupele mărunțite, se adaugă apă sau lapte și se fierbe terciul. Apoi se îmbogățește cu 12 vitamine de bază, 4 minerale și fibre alimentare. Mai târziu, terciul se usucă și se transformă în praf, astfel încât în ​​viitor să se diluează cu un lichid cald. Pulberea rezultată este ambalată în saci sigilați care ajută la menținerea produsului în stare proaspătă fără utilizarea conservanților. Acestea nu sunt minuni, doar tehnologii moderne și produse naturale de cea mai înaltă calitate.

Singurul lucru pe care trebuie să-l decidă mama este alegerea consistenței potrivite. La copiii cu vârsta de până la 6 luni, consistența terciului trebuie să fie similară cu cea a smântânii lichide. După 6 luni, aceasta ar trebui să fie deja ca o cremă groasă/ lichidă pentru adulți. Iar după un an, copilului i se poate oferi terci cu bucăți de fructe și cereale pentru a stimula dezvoltarea abilităților de mestecat.

Terci lichid, consistent sau cu fructe?

Atenție! Până la sfârșitul lunii august, poți cumpăra piureurile Heinz în ambalaj moale și terciurile cu 30% reducere! Le găsești în toată rețeaua de supermarketuri și farmacii din Moldova. Nu pierde promoția. Copilul tău merită tot ce e mai bun!

Distribuie articolul: