Varvara Oprea despre propria metodă de a scăpa de kilogramele în plus

Varvara Oprea despre propria metodă de a scăpa de kilogramele în plus

Trebuie să avertizez fetele, care au decis să slăbească cu ajutorul metodei mele, că eu nu sunt medic nutriționist. Metoda aleasă a fost potrivită pentru mine, dar asta nu înseamnă ca ea se va potrivi oricui, fără excepție. Fiți convinse, ascultați-vă organismul, monitorizați atent toate schimbările dacă vreți să obțineți succes. Pentru mamele care alăptează, cu siguranță, această metodă nu este potrivită.

Varvara Oprea despre propria metodă de a scăpa de kilogramele în plus

Până la sarcină, eu cântăream 45 de kilograme, după… 74 de kilograme … Trebuie să recunosc că nu-mi făceam foarte mari griji pentru că speram că surplusul de kilograme va dispărea de la sine în timp ce eu voi avea griji cu copilul. Au trecut 2 luni de la naștere, eu nu făceam nimic, iar kilogramele stăteau pe loc. Atunci, în sfârșit, m-am gândit la felul cum arăt.

Așa deci, cea mai importantă este motivarea!!! Cel mai greu este să te impui să schimbi ceva: modul de viață, alimentarea și, evident, atitudinea față de sine. Totul a început de la faptul că m-am supărat foarte tare pe mine. Pentru că eu nu sunt așa! Întotdeauna am fost în formă, am arătat foarte bine, puteam să-mi cumpăr orice haină, pentru că orice haină stătea perfect pe mine. M-am înfuriat rău și am decis să slăbesc!

Metoda mea de slăbire

Există o mulțime de metode de slăbire, însă, cei mai importanți aliați în lupta contra kilogramelor în plus, au fost și rămân dieta și sportul. Această concepție am luat-o ca bază a modului meu de viață, în rezultat, mi s-au format reguli pentru revenirea la formele de odinioară.

Regula numărul unu: practicarea intensivă a sportului. Când copilul avea două luni, și când am decis că voi slăbi cu orice preț, am început să fac sport fără a mă cruța. La antrenamente mergeam peste o zi a câte 1 – 1,5 ore, mă ocupam foarte intensiv.

Varvara Oprea despre propria metodă de a scăpa de kilogramele în plus

Regula numărul doi: consumam foarte multă apă! Primul consum consistent de apă era necesar pe stomacul gol, beam circa 0,5 litri de apă. Apropo, dimineața, întotdeauna, este mai ușor să bei apă, și apa pare mai gustoasă după somn. Când simțeam senzația de foame, beam un pahar cu apă și, într-adevăr, mâncam mai puțin. Pe toată durata zilei, beam, în medie, câte 2,5 litri de apă. În mod obligatoriu, încetam să mai consum lichide în abundență către orele 18-19, pentru ca dimineața să nu mă trezesc cu edeme. Cred că nu trebuie să spun că apa trebuie să fie filtrată sau îmbuteliată și necarbogazoasă.

Regula numărul trei:Limitați-vă în mâncare. Mă trezeam dimineața, beam apă și luam micul dejun. Dejunul includea în sine un singur fel de mâncare, dar în orice

cantitate! Inițial, mâncam pe săturate, chiar prea mult, puteam să includ în regimul alimentar cartof, carne, borș, chiflă. Alegerea produsului nu era atât de importantă, important era să fie o singură dată pe zi. În continuare, pe parcursul zilei, nu-mi mai permiteam să mănânc, puteau să fie doar mici gustări. Dacă eram flămândă, beam un pahar cu chefir și mâncam un măr mare și gustos. Seara, după orele 18-19, nu mai mâncam nici măr, în locul lor, aveam roșii. Așa am tot continuat circa o lună. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, fără a bea nici măcar apă, urcam pe cântar și fixam greutatea. Am început să slăbesc foarte repede, însă, peste o lună am înțeles că dejunul meu gustos este prea mult și eu vreau să slăbesc mai repede. Din acest moment am încetat, în general, să mănânc consistent. Acum, dejunul, prânzul sau cina mea gustoasă avea loc numai o dată pe săptămână, de exemplu, în zilele de joi. În restul zilelor beam apă, chefir, mâncam legume seara, iar ziua – fructe.

Varvara Oprea despre propria metodă de a scăpa de kilogramele în plus

Regula numărul patru: îngrijirea corpului. Nu uitam de procedurile SPA, pentru că sunt plăcute și utile. Mergeam la peeling și înfășurări, pentru a reda pielii elasticitatea și fermitatea de odinioară.

Evident, nu sunt un om din fier! Uneori nu rezistam, puteam să plâng, să fac crize de isterie, mă săturasem de toate, vroiam să mănânc normal ș.a.m.d. Însă, dorința mea de a-mi reveni și de a îmbrăca, din nou, rochiile preferate, a prevalat. De aceea, nu aveam decât să mă adun și să continui să slăbesc. În rezultat, timp de 4 luni am slăbit cu 26 de kilograme!

Distribuie articolul: