Bucle în staniol – un rezultat cu adevărat impresionant!

Bucle în staniol – un rezultat cu adevărat impresionant!

O domnișoară care se respectă nu iese din casă fără să se aranjeze un pic. Despre întâlnirile cu prietenele sau iubitul nici nu mai vorbim! Nu cred să existe femei care să nu realizeze, în aceste cazuri, măcar un program-minim de înfrumusețare.

Una dintre problemele principale este aranjarea părului. Dacă aveți păr scurt, drept și ascultător, este simplu – l-ați spălat, l-ați uscat și… sunteți gata! Dar ce să facă domnișoarele cu părul mai lung, care își doresc neapărat bucle, dar nu au timp de coafor? Dacă vă încadrați în această categorie, filmulețul de mai jos este pentru Dumneavoastră! Vă prezentăm o modalitate simplă și ușoară de a obține bucle perfecte. Aveți nevoie doar de hârtie de staniol și o placă de păr. Luăm câte o șuviță de păr, o învelim în staniol și obținem un rezultat neașteptat. Nu este magie, doar spirit de inventivitate în condiții de timp limitat!

Un păr perfect aranjat fără mari complicații! Acum știți cum poate fi folosită placa de păr nu doar pentru îndreptarea lui, ci și pentru crearea buclelor. Apropo, puteți răsuci părul pe placă la fel ca pe drot – rezultatul este un păr superb în doar câteva minute! 

Sursa