10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

1. Retinol împotriva ridurilor

Cremele cu retinol hrănesc pielea cu vitamina A. Astăzi, este cea mai bună modalitate de a menține pielea tânără. Sub influența vitaminei A are loc reînnoirea celulelor active, iar după începerea aplicării retinolului, ridurile dispar după aproximativ 6 luni.

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

2. Peeling regulat

Cu înaintarea în vârstă, pielea devine mai uscată, iar la suprafața ei se acumulează tot mai multe particule moarte. Peelingul înlătură particulele moarte ale pielii iar cele noi se ridică la straturile superioare. Ingredientele active sunt mai bine absorbite și pătrund adânc în piele. Ca urmare, ea arată mai tânără.

Pentru un efect mai vizibil, folosiți microdermabraziunea.

3. Deschideți culoarea părului

Cei mai buni stiliști susțin că, culoarea părului, odată cu vârsta ar trebui să devină mai deschisă. Nu trebuie neapărat să-ți vopsești părul în totalitate, puteți opta pentru o culoare mai deschisă pentru câteva șuvițe în jurul feței. Părul închis la culoare, întunecă și tenul, făcându-l să arate mai oboist, pe când nuanța de blond are efect opus.

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

4. Protejați-vă de soare

Aproape de 40 de ani influiența razelor UV asupra pielii devine tot mai vizibilă. Mersul la plajă poate provoca apariția ridurilor și a petelor pigmentare.

Folosiți creme cu protecție SPF (iarna - cu un factor de protectie de 15, iar vara - mai mare, în funcție de tipul de piele), precum și vitaminele A, E și C, care cresc efectele de protecție a acestor soluții. Ai grijă de pielea ta în special în timpul zilei, atunci când lumina soarelui este foarte puternică.

5. Un ton mai ușor

Cu varsta, fondurile de ten ar trebui să devină mai transparente, asa ca alege o bază de machiaj ușoară cu structură fluidă. În plus, evită fondurile de ten mate.

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

6. Hidratare intensă

Cele mai multe creme cu efect antirid dau efecte uimitoare datorită hidratării pe care o oferă. Prin urmare, femeile, în special în timpul menopauzei, au nevoie de a utiliza soluții pentru hidratare în fiecare zi.

Cel mai bun mijloc de hidratatre este acidul hialuronic, glicerolul și lanolina.

7. Bretonul

Bretonul ajută la ascunderea ridurilor de pe frunte și te face să arăți vizual mai tânără.

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

8. Utilizarea antioxidanților

Antioxidanții protejează pielea de efectele de mediu prin neutralizarea radicalilor liberi - molecule care declanșează deteriorarea celulelor din derm. Antioxidanții se găsesc în anumite alimente de exemplu, în struguri, afine, spanac. Dar produsele alimentare nu sunt în măsură să satisfacă nevoia organismului cu substanțe minerale utile. Pe piele trebuie aplicate creme care conțin Q10, vitaminele C și E, precum și extract de ceai verde sau rodie.

9. Mai mult roz

Pentru a arăta mai fresh, utilizați luciu de buze roz, umbre și fard de obraz pastelate. Renunțați în cele din urmă la rujurile de culoari închise.

10 secrete care te vor face să arăți mai tânără

10. Forma corectă a sprâncenelor

Sprâncenele prea largi sau subtiri vă pot strica întreg aspectul. Mergi la salon, și lăsați-vă pe mâna stilistului și vă veți convinge cât de mult aspectul sprâncenelor schimbă întreg ansamblul. 

Distribuie articolul: