Antidietă: cum să iei în greutate?

Antidietă: cum să iei în greutate?

Nu toate se torturează respectând curele de slăbire – cineva mănâncă tot ce găsește în cale, încercând cu disperare să ia în greutate. Silueta zveltă poate fi nu doar frumoasă ca la un model, dar și nesănătoasă, avertizând despre probleme de sănătate.   

Antidietă: cum să iei în greutate?

Insuficiența de greutate influențează postura și oasele – riscul de boli degenerative de disc devine real, cu un deficit de greutate de doar 3 kg. Insuficiența de kilograme în greutate provoacă disfuncții sexuale și scăderea libidoului. Principalele motive ale deficitului de greutate sunt:

Ereditatea;
Hipertiroidismul;
Dezechilibrul hormonal;
Producerea excesivă de adrenalină;
Bolile (hepatită, HIV, cancer, gastrită, pancreatită, ulcere gastrice, și boli nervoase și de rinichi);
Disfuncția microcirculației sanguine;
Activitatea fizică regulată;
Stresul constant;
Disfuncția sistemului digestiv;
Disbacterioza.

Antidietă: cum să iei în greutate?

Cum se mărește masa musculară?

Aliatul principal în lupta pentru greutate ar trebui să fie alimentație echilibrată.

Fast-food, pizza, produsele de patiserie și făinoase - nu vor ajuta. Da, se pot consuma produsele de patiserie, dar nu mai des de 2 - 3 ori pe săptămână. Iar fructele calorice (bananele și strugurii) și legumele (roșiile, cartofii, vinetele), cerealele, carnea grasă și peștele, produsele lactate, nucile, ouăle, soia, alimentele bogate în proteine ​​și pâinea pot fi consumate în cantități nelimitate. În afară de aceasta, nu ar trebuie să se mănânce înainte de culcare, altfel riscați să obțineți probleme grave de sănătate.

Al doilea aliat vor fi antrenamentele fizice. Veți fi nevoită, în mod regulat, să practicați sportul, pentru ca kilogramele în plus să se transforme în mușchi, și nu depuneri de grăsime. Ca opțiune – culturismul, dar în prealabil consultați medicul, și antrenați-vă doar cu antrenorul.

Beți lapte de 3-4 ori pe zi. Laptele este un produs perfect pentru a lua în greutate, mai ales dacă se consumă în mod regulat și se bea lapte integral.

Determinați câte calorii pe săptămână aveți nevoie, pentru să menține greutate sa, și consumați cu 1000 de calorii mai mult, decât este necesar pentru  a menține greutatea. Aceasta se poate face prin mărirea porției de mâncare, dacă se consumă la prânz și cină cu 60-100 de calorii mai mult. 

Sistemul de exerciții fizice corect ales și alimentația corectă vă vor ajuta să restabiliți funcționarea corectă a sistemului digestiv, să obțineți silueta apetisantă și să depășiți deficitul de greutate.

Important – stabiliți-vă un obiectiv și mergeți încrezută spre el.