În ce zi a săptămânii este recomandată tunsoarea?

În ce zi a săptămânii este recomandată tunsoarea?

Așa deci, nu fiecare zi a săptămânii este potrivită pentru tunsoare. În ce zi este recomandat să mergeți la frizerie? Aflați din materialul de mai jos.

În ce zi a săptămânii este recomandată tunsoarea?

Luni

Această zi este potrivită pentru debarasarea de negativ, de emoțiile negative acumulate pe parcurs, de problemele rămase nesoluționate. De asemenea, ziua de luni este potrivită pentru vopsirea părului.

Marți

Frizura de marți vă va permite să primiți un impuls suplimentar pentru soluționarea problemelor importante pentru care nu vă ajung puteri și determinare. Mergeți la frizer marțea dacă vă doriți schimbări, dacă ați obosit de monotonie.

Miercuri

Împreună cu părul reînnoit miercurea se reînnoiește și câmpul informațional. De aceea, frizura în ziua de miercuri sporește probabilitatea noilor întâlniri interesante, obținerea cunoștințelor, călătorii și comunicare.

Joi

Această zi este potrivită pentru frizură dacă vă doriți să refaceți relațiile cu cei din jur, să deveniți mai popular.

Vineri

Frizura de vineri duce la schimbarea aspectului exterior, întrucât, vinerea este ziua frumuseții. Nu vă frizați părul vinerea dacă sunteți mulțumită de aspectul pe care-l aveți.

Sâmbătă

Împreună cu frizarea părului are loc și însănătoșirea acestuia. Anticii credeau că frizura în ziua de vineri ajută la iertarea păcatelor și chiar la îmbunătățirea karmei.

Duminică

În ziua Soarelui, frizura poate influența negativ soarta, o poate ”tăia”. Însă, dacă în viața dumneavoastră se menține lanțul de ghinioane, încercați să frizați părul anume duminica pentru a ieși din acest vârtej nefast.