Cum puteți pierde din greutatea de la picioare: 6 șmecherii suplimentare

Cum puteți pierde din greutatea de la picioare: 6 șmecherii suplimentare

Cum puteți pierde din greutatea de la picioare: 6 șmecherii suplimentare

Înotați și mergeți pe jos

Dacă doriți să pierdeți din greutate în zona picioarelor, atunci un acompaniament fizic foarte plăcut și util al acestui proces va fi înotul în piscină și mersul regulat pe jos. Ambele tipuri de activitate oferă o dispoziție veselă, în același timp stimulînd fiziologic mușchii picioarelor. Chiar dacă stați pe apă, mușchii lucrează! Parcurgerea unei distanțe normale de drum pe vreme bună – e o plăcere. Și înotul, și mersul pe jos sunt clasificate ca fiind exerciții aerobice, din care organismul se încarcă cu energie din oxigen: glucoza se oxidează, grăsimea este arsă, dispoziția se ridică, efectul antrenamentelor regulate la domiciliu și în sala de sport crește de cîterva ori.

Beți apă în mod corespunzător, mate și puer

De multe ori excesul de greutate, concentrat pe șolduri și picioare, provoacă isterie la femei prin celulită. Nodulii de grăsime, din păcate, sunt fiziologic caracteristici pentru sexul feminin, iar a scăpa de ei nu este atît de ușor, doar puteți reduce simptomele de celulită folosind diferite mijloace. Printre acestea - regimul de lichide băut corect. Țesutul deshidratat conduce la faptul că "coaja de portocală" devine mai evidentă, cu toate acestea, apa ce se reține, nu adaugă frumusețe. Pentru a pierde din greutatea de la picioare, uneori, este suficient să corectați norma și modul de întebuințare a lichidelor: consumați cel putin 1,5 litri de apă plată pe zi, de preferință, în porțiuni mici (20-30 ml de mai multe ori pe oră). Un bun ajutor sunt ceaiurile etnice: mate Paraguay și puerul chinezesc s-a dovedit că sunt parteneri de încredere pentru pierderea în greutate. Aceste băuturi, dacă sunt infuzate corect, ajută nu numai la controlarea poftei mari, dar, de asemenea, îmbunătățesc fluxul limfatic și lipoliza.

Îmbrăcați lenjerie corectivă și îmbrăcăminte ce dă un efect de formare

Corectivele moderne "ce strîng corpul" dresurile și pantalonii - o armă secretă puternică! Acestea vă vor ajuta să arătați mai zveltă, atunci cînd abia începeți să slăbiți la picioare. Lenjeria de corp corectează forma nu doar silueta, creînd o frumoasă și strictă linie a șoldurilor, genunchilor, gleznelor, dar, de asemenea, avînd și efectul antivarice, luptîndu-se cu consecințele unui stil de viață sedentar. Recent, piața lenjeriei, de asemenea, s-a îmbogățit cu jambiere corective inovatoare, care arată ca cele obișnuite la exterior, dar ajută la "îngustarea", feselor și picioarelor cu cîteva dimensiuni. Astfel de elemente de garderobă, de asemenea, acționează ca un mijloc de sprijin psihologic, care arată în mod clar cît de bună ești, "eliminînd" cîțiva centimetri din volum.

Cum puteți pierde din greutatea de la picioare: 6 șmecherii suplimentare

Încercați autobronzantul

Autobronzantul,  nu numai că oferă efectul "sărutului de soare", dar, de asemenea, vă permite vizual să slăbiți picioarele. Cu toate acestea, fiți atente și prudente - în aplicarea agenților de colorare a pielii, ei necesită o anumită îndemânare și dexteritate. Pentru începători este mai bine să se folosească șervețele de nuanțe. Pantofii care sunt aproape de culoarea pielii bronzate natural, sporesc efectul, ceea ce face picioarele mai subțiri și mai lungi. Nu v-a reușit  autobronzantul? Combinați pantofii și colanții.

Aflați mai multe despre curățarea uscată pentru picioare

Pentru mulți este bine cunoscut efectul tonic și de întinerire prin metoda curățării  feții, dar poate fi o surpriză folosirea aceleiași metode pentru a răspunde la întrebarea cum să pierdem greutatea de la picioare. Pentru o curățare uscată este suficient  să acordați picioarelor 10 de minute din timpul liber, o perie aspră din păr natural sau, dimpotrivă, din plastic moale, și, desigur, accesul la picioare. Cînd aceste condiții sunt respectate, puteți petrece sesiunea de periaj (masajul circular cu o perie), chiar la locul de muncă. Periajul nu numai că vă ajută să scăpați de particulele pielii moarte, dar oferă, de asemenea drenaj limfatic și efect anti-celulită, și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Activitatea în picioare

Stilul de viață sedentar și, cel mai important, locul de muncă, după cum se știe, afectează forma și starea de spirit. Munca în postura șezut, de multe ori stagnează fluxul de sînge și drenajul limfatic, și, de asemenea, duce la slăbirea mușchilor. Letargia musculară afectează funcționarea generală de sprijin a țesuturilor - devinind mai puțin elastică, complac nu numai creșterea țesutului adipos din organism, dar, de asemenea, unificrea celulelor adipocite în frupări de celulită. Cu toate acestea, dacă aveți posibilitatea cel puțin o dată în oră să schimbați poziția corpului, situația se va schimba în bine. Mușchii vor oferi ajutorul în pierderea în greutatea de la picioare. De altfel, pentru cei care lucrează la birou, dar sunt dispuși să participe creativ la condițiile muncii lor, este inventat unul din cele mai populare gadget-uri în pierderea în greutate, masă cu înălțime reglabilă.

Distribuie articolul: