Cum să arătăm mai tânără cu 10 ani

Cum să arătăm mai tânără cu 10 ani

Fiecare femeie dorește să arate mai tânără decât vârsta pe care o are. Se poate oare însă face acest lucru fără a cheltui sume exorbitante pentru procedurile cosmetice și operațiile plastice. Credeți sau nu – dar se poate!

Cum să arătăm mai tânără cu 10 ani

Vestimentația

Cât de banal nu ar suna, însă primul lucru la care trebuie să atrageți atenție este garderoba. Nu este neapărat să aveți multe haine. Preferabil, să vă limitați la câteva modele, care vi se potrivesc perfect: ascund defectele și scot în evidență formele frumoase ale siluetei.

Make-up-ul

Cu cât mai în vârstă este femeia – cu atât mai puțină cosmetică decorativă pe față. Cu anii trebuie să cucerești nu printr-un machiaj agresiv, ci unul natural. Luați drept o regulă să folosiți doar umbre și luciu de buze cu sclipici – textura sclipitoare nu face ridurile atât de adânci, decât urmele mate. Accentul în machiaj trebuie să fie pus pe culoarea frumoasă și uniformă a tenului, farduri ușoare de culori pastelate și gene vopsite bine.

Coafura

Culoarea și forma coafurii pot face să arătați mai tânără sau mai bătrână. Părul îngrijit întotdeauna vă va face atrăgătoare. Stiliștii recomandă: cu cât femeia este mai în vârstă – cu atât mai lung trebuie să fie părul, care poate ascunde pielea neelastică de pe gât și vizual pot masca a doua bărbie. De asemenea este importantă culoarea părului. Experimentați cu diverse nuanțe, însă totodată evitați culorile închise, precum bordo sau negru.

Cum să arătăm mai tânără cu 10 ani

Silueta

Coco Shanel susținea, că după vârsta de 50 de ani, femeia trebuie să aleagă între față și siluetă. Chiar dacă, persoana suplă arată mai tânără – slăbirea bruscă se poate răsfrânge pe fața dvs. cu obrajii scufundați și cearcăne sub ochi.

Dantura

Probabil, nici nu v-ați gândit, însă un zâmbet frumos vă poate ajuta să arătați mai tânără. Asta pentru că dinții albi – sunt un semn al sănătății și tinereții.

Mâinile

Ele în primul rând vă trădează vârsta. De aceea, mâinile trebuie îngrijite în mod special, comparativ cu fața. Astfel, să fie o regulă pentru dvs. – vasele se spală doar cu mănuși pe mâni, iar în geantă trebuie să purtați o cremă hidratantă.

Cum să arătăm mai tânără cu 10 ani

Unghiile

Manichiura face ca mînile sa arate mult mai îngrijite. Nu creșteți unghiile de o lungime prea mare. Optați pentru manichiura franceză. Culoarea ojei pentru unghii trebuie să fie caldă, precum roz sau roz-mov. Evitați culorile reci și palide.

Alimentația

Consumați cât mai multă apă caldă fără gaze. Norma pentru o zi este 1,5 litri. Apa va proteja organismul de deshidratare, va face pielea mai elastică și va încetini apariția ridurilor. De asemenea, renunțați integral la alcool și fumat.

Distribuie articolul: