Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Mulți consideră că machiajul pentru Halloween presupune neapărat cercuri întunecate în jurul ochilor, maxilare false de vampir și buze vopsite cu ruj roșu.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Make-up-ul pentru Halloween poate fi făcut astfel, încât să arate stilat și rafinat. Rețineți, că machiajul – este doar o parte a imaginii dvs., în care trebuie să se combine vestimentația, coafura de Halloween, manichiura și respectiv, machiajul. De aceea, trebuie să decideți din timp, rolul cărui personaj veți juca la petrecerea forțelor negre – veți fi o vrăjitoare seducătoare sau o pisică grațioasă, regina șoarecilor și a păianjenilor sau o prințesă romantică?

De altfel, puteți crea o imagine abstractă – iar punctele atractive vor fi anume make-up-ul și manichiura neobișnuită pentru Halloween, acestea fiind scoase în evidență pe fundalul vestimentației discrete de culoare neagră. Dorim să oferim câteva sfaturi utile celor care intenționează să-și facă un machiaj pentru Halloween.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Fondul de ten pentru Halloween

Atunci când mergeți la orice altă petrecere, cu siguranță aveți grijă ca pielea feței să fie netedă, să arate sănătos și să aibă o nuanță de roz. În cazul petrecerii de Halloween este nevoie de o abordare diametral opusă. De aceea, folosiți cele mai deschise nuanțe ale fondului de ten. Va fi perfect, dacă veți găsi pudră teatrală albă – aceasta poate fi aplicată pe față printr-un strat gros și dens. Dacă nu aveți pudră teatrală, drept alternativă poate servi pudra de talc pentru bebeluși. Uneori, în make-up-ul pentru Halloween se admite folosirea limitată a blush-ului sau a fardurilor de obraz, cu ajutorul cărora este corectat conturul feței și sunt scoși în evidență pomeții. Aceasta însă este mai degrabă o excepție, decât o regulă.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Ochii și sprâncenele pentru Halloween

Ochii trebuie să fie evidențiați, iar aici toate mijloacele sunt bune, începând de la rimelul dens de alungire a genelor și a creionului dermatograf până la umbrele de cele mai otrăvitoare nuanțe și vopsele profesioniste pentru body-art.

Care sunt metodele de machiere a ochilor pentru Halloween recomandate de stiliști?

1. Săgețile de la ochi trebuie să fie lungi și negre. Duble, triple sau răsucite – desenați-le așa cum vă place. Însă luați în calcul, ochii mici și de culoare deschisă se pot ”afunda” într-un astfel de machiaj.

2. Smoky Eyes. Faceți, ca acest tip de machiaj să fie neglijent, neclar și într-un fel îngrozitor. Se admite o combinație neobișnuită a umbrelor, pe care puțin probabil vi le-ați putea permite în make-up-ul de zi cu zi. De exemplu: verde închis cu roșu-maro sau violet cu orange.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

3. Gene false. Puteți oferi un aspect fantastic și extravagant oricărui set de gene false. Vopsiți-le în culori aprinse, cu aditivi fluorescenți. Dacă găsiți acasă penele unor păsări exotice, decupați părți mici și lipiți-le de vârful genelor de la colțul exterior al ochiului.

4. Umbre multicolore cu sclipici, care oferă o mulțime de posibilități. Puteți, de exemplu să conturați cu creionul ceva de genul unei măști de carnaval și să o vopsiți cu umbre sclipitoare.

5. Desene sub formă de ”plase de păiangen”. Nu este atît de dificil, după cum pare la prima vedere. Veți avea nevoie doar de un creion fard kajal pentru ochi de culoare neagră sau gri. ”Plasa” va arata foarte stilat, dacă va fi desenată doar pe un ochi.

6. Pietrele. Acestea vor face machiajul de sărbătoare mai glamuros, iar make-up-ul pentru Halloween nu este o excepție. Câteva pietricele sclipitoare la colțul ochiului vor finaliza machiajul. Cu pietre mai mari puteți decora sprâncenele.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Buzele pentru Halloween

În machiajul ordinar, accentul se pune pe ochi sau buze. În cazul unui make-up pentru Halloween, de cele mai multe ori, ambele zone ale feței sunt scoase în evidență. Pentru aceasta se folosește rujul roșu, dar și nuanțele de violet, bordo sau maro închis. Puteți contura buzele cu un creion închis sau buza de sus să fie machiată cu un ruj închis iar cea de jos cu unul deschis, sau invers.

Există și o altă variantă – să nu scoateți în evidență conturul natural al buzelor, ci dimpotrivă să le mascați cu fondul de ten sau pudră, pentru ca ulterior să aplicați deasupra un desen tematic.

Cum să-ți faci un machiaj pentru Halloween?

Machiaj pentru Halloween. Video 

Distribuie articolul: