Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

Vă prezentăm patru proceduri care se desfășoară în clinica TerraMed și sunt solicitate în rândul pacienților.

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

1. Cosmetologie PLATELET – RICH PLASMA (Plasmolifting) în Clinica TerraMed

Este un tratament revoluționar datorită faptului că stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ducând astfel la formarea unui țesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tânăr. Tehnica este una simplă, rapidă și sigură. Constă în recoltarea de sânge venos, care prin centrifugare duce la separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Plasma obținută se reinjectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin. Este o nouă abordare, care vine în întâmpinarea pacienților care-și doresc o metodă naturală, sigură pentru rejuvenarea cutanată, aceasta făcându-se cu celule autologe (proprii). Deoarece se folosește plasma autologă, nu există riscul transmiterii de boli, al anafilaxiei sau neoplaziilor.

Funcțiile factorilor de creștere eliberați se regăsesc în: 

 • creșterea producției de colagen,
 • recrutarea altor celule la locul injectării,
 • inițierea angiogenezei (formarea de noi vase de sânge),
 • inducerea diferențierii celulare,
 • mineralizare osoasă,
 • formarea matricei extracelulare.

Studiile au arătat un grad ridicat de rejuvenare la persoanele cu grad mediu de foto- și crono îmbătrânire. Selecția atentă a pacienților este foarte importantă, iar afecțiunile cutanate cronice la nivelul ariei de tratat exclud terapia. Îmbunătățirea tonusului și a texturii cutanate se produc continuu în decursul a 3 săptămâni de la injectare. Pentru consolidarea rezultatelor, se poate efectua o a doua sesiune la 4 săptămâni. Se recomandă 2 sesiuni pe an. Procesul este: SIGUR și fiziologic activ. Preperarea este simplă și rapidă. Poate fi utilizat în mai multe zone (față, gât, decolteu, mâini). Cât timp durează procedura? De la 45 de minute până la 1 oră.

Ce așteptări avem de la această terapie? 

Rezultatele sunt vizibile chiar după terapie, iar îmbunătățirea texturii și tonusului cutanat continuă în următoarele luni după tratament.

 • Produsele de întreținere recomandate de medic ajută la menținerea rezultatului.
 • Tenul cu un grad avansat de ridare, tenul persoanelor care fac abuz de alcool și cofeină va avea o îmbunătățire modestă.
 • Cicatricile adânci nu răspund adecvat la tratament.

Frumusețea este permanent cultivată, prețuită și inovată la cabinetul chirurgie estetică în clinica TerraMed.

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

2. Lifting-ul de weekend - Rejuvenare facială nechirurgicală cu fire de suspensie în clinica TerraMed!

Odată cu înaintarea în vârstă, conturul facial își pierde din fermitate datorită procesului genetic de îmbătrânire și efectului gravitațional. Începând cu vârsta de 35 de ani, aspectul ochilor își pierde din luminozitate întrucât sprâncenele coboară inestetic asupra ochilor; odată cu vârsta de 40 ani, pielea își pierde din fermitate, pomeții sunt mai lăsați, iar zona liniei mandibulare capătă un aspect îmbătrânit. Toate aceste caracteristici se accentuează după vârsta de 45 de ani, atunci când pielea gâtului începe să-și piardă din fermitate. Soluția nechirurgicală ideală pentru un chip cu cel puțin 10 ani mai tânăr este lifting-ul facial, o procedură inovatoare destinată persoanelor care își doresc un ten ferm, întinerit și împrospătat, fără a apela la bisturiu.

Indicații pentru această intervenție:

• Țesuturi moi ale feței; ptoza gâtului cu lăsare sau îmbătrânire precoce și/sau îmbătrânirea pielii faciale din cauza luminii.
• Contururi faciale estetice definite necorespunzător, față amorfă, față plată și lipsită de fermitate.
• Tratarea parezei care derivă din leziuni ale nervilor faciali pentru toate zonele feței etc.
• Recalibrarea zonei obrajilor – linia maxilarului.
• Șanțurile nasolabiale, liniile marioneta.
• Ridicarea și arcuirea sprâncenelor.
• Bărbie dublă. Îngustarea bărbiei.
• Ridicarea și îngustarea nasului.
• Lifting la sâni.

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

3. Tratament cu laser a acneei și a sechelelor postacneice ( cicatricilor după acnee ) în cabinetul de chirurgie laser în clinica TerraMed

Acneea este cea mai frecventă afecțiune cronică a pielii și se caracterizează prin inflamarea glandelor sebacee și a foliculilor piloși. Ca regulă, leziunile apar pe pielea de pe față, gât, piept și umeri. Conform studiilor, aproximativ 6 din 10 tineri cu vârsta cuprinsă între 12-14 ani suferă de acnee, iar acneea devine o afecțiune tot mai jenantă odată ce tinerii încep să se preocupe de aspectul lor.

Acneea (acnee vulgară, acnee comunaă) nu este o afecțiune caracteristică adolescenților, ea poate afecta persoane cu vârste cuprinse între 10 și 40 de ani. Tehnologia laser –este una dintre cele mai avansate soluții disponibile în acest moment pentru tratarea acneei.

Laserul îndepărtează stratul superficial al pielii deteriorate și întărește stratul de mijloc al epidermei, lăsând pielea fină. Tratamentul cu laser are drept obiectiv împiedicarea astupării porilor, astfel încât să nu se formeze leziuni acneice noi.

Tehnologia laser –este una cele mai avansate soluții disponibile în acest moment pentru tratarea acneei.

Laserul îndepărtează stratul superficial al pielii deteriorate și întărește stratul de mijloc al epidermei, lăsând pielea fină. Tratamentul cu laser are drept obiectiv împiedicarea astupării porilor, astfel încât să nu se formeze leziuni acneice noi.

Prin tratamentul cu laser, stratul superficial al pielii este ars, înlăturându-se porțiunea afectată sau modificând-o pentru a oferi un aspect îmbunătățit al pielii. Pielea începe să se refacă treptat, vindecarea completă durând între 3 și 5 zile.

Efectul  tratamentului  cu laser pentru acnee:

 • Erupțiile postacneice dispar până la 70%;
 • Reduce glandele sebacee din piele;
 • Reduce semnificativ cantitatea de sebum;
 • Porii se îngustează.

Abordarea laserului este una nouă și integrativaă, iar ameliorările pe care le aduce sunt semnificative.

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

4.Tratament cu laser pentru îndepărtarea și  eliminarea, (corecția) cicatricelor  în cabinetul de chirurgie laser în clinica TerraMed

Cicatricea reprezintă formarea de țesut fibros care înlocuieşte definitiv sau temporar un ţesut normal, după ce acesta a suferit o leziune.

Cicatricea se formează atât pe piele, cât şi în organele interne (ca urmare a unei rupturi musculare, a unei intervenţii chirurgicale).

Noul laser Fraxel ajută la modificarea în profunzime a dermului, la generarea de noi celule, care repară țesutul deteriorat și ameliorează structura pielii. Folosind această metodă de reconstrucție, bazată pe lumina fracționată, noul tip de laser vindecă cicatricele cele mai profunde ale pielii în proporție de 70%, în funcție de gravitatea lor. În cazul cicatricelor superficiale, rata de vindecare este de 100%.

Pentru ca rezultatele tratamentului să fie cele scontate, trebuie efectuate patru ședințe la un interval de o lună și jumătate. Noua tehnologie pentru tratarea cicatricelor este noninvazivă, nu arde pielea și nu necesită o îngrijire specială. Imediat după efectuarea tratamentului, pacientul poate aplica orice fel de machiaj sau se poate chiar bărbieri. În urma tratamentului cu Fraxel, rezultatele se văd într-o lună, iar cicatrizarea este extrem de rapidă, chiar imediată, în comparație cu alte metode.

Remodelarea cicatricelor continuă după încheierea tratamentului, astfel încât starea pacientului se ameliorează la 12 luni de la ultima ședință. Colagenul nou format este mai rezistent și mai elastic, efectul de îmbunătățire a texturii pielii fiind permanent, și nu unul tranzitoriu caîin cazul utilizării unei substanțe de umplere, care se metabolizează.

Remodelarea sau corecția cicatricelor cu Laser este disponibilă în cabinetul chirurgie în clinica TerraMed și este o alternativă non-invazivă.

Dorim și subliniem faptul că remodelarea sau corecția cu laser a cicatricilor oferit pacienților în cabinetul de chirurgie cu laser corespunde exact cu standardele internaționale și realizările științei din întreaga lume.

Mai tânără fără intervenții chirurgicale: proceduri estetice în cabinetul chirurgiei cu laser

Vă așteptăm la cabinetul de chirurgie estetică laser în clinica TerraMed, pentru un tratament personalizat și pentru a vedea oferta completă de servicii și tratamente medicale și cosmetice, iar pentru orice informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Perioada toamnă-iarnă este în mod tradițional considerată cea mai favorabilă pentru tratamentul și întinerirea pielii folosind tehnologia laser. Acum, aveți ocazia să faceți acest lucru la un preț redus!

15% reducere la toate procedurile, numărul lor fiind nelimitat! Oferta va dura până pe 31 octombrie 2017.

Centrul medical TerraMed
Chișinău, str. Cuza-Vodă, 44A
tel.: 022 202 373
info@terramed.md
www.terramed.md