Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte

Mariana Cadî – președintele asociației profesioniștilor din domeniul alungirii genelor din Moldova, specialist în sprîncene

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte Forma perfectă - care este aceasta și poate fi obținută ea de sine stătător?

Sprîncenele reprezintă principala componentă a feței. Ele dau profunzime privirii, expresivitate, luminozitate feței, mimicii, ele pot ascunde mici defecte sau accentua careva caracteristici faciale frumoase. Sprîncenele sunt săgețile feței!

Pentru cei care își doresc să atingă o formă ideală a sprîncenelor, părerea mea, pentru prima dată ar trebui să se adreseze unui profesionist, iar mai apoi poate fi păstrată forma și de sine stătător, împrumutînd careva sfaturi de la un profesionist. Așa cum schema după care sunt aranjate sprîncenele nu are rangul unei științe exacte, menținerea strictă a acesteia nu este urmărită.

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte Cum să pensați corect sprîncenele?

Chiar dacă ați decis să vă ocupați de această activitate de sine stătător, vă recomand să desenați cu un creion forma sprîncenelor care v-ar plăcea, iar restul firelor, care nu se încadrează în contur, pensați-le în direcția de creștere a firelor.

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte Cît de des ar trebui vopsite sprîncenele și cu ce?

Nu se recomandă vopsirea adesea a sprîncenelor, doar în cazul în care pigmentul s-a șters. Desigur, pigmentarea se face cu ajutorul unei vopseli naturale, profesionale. Vopsirea lor prea des va cauza căderea firelor.

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte Ce trebuie să faceți pentru creșterea sprîncenelor?

Restabilirea completă a sprîncenelor are loc în decurs de 6 luni. Dacă s-a întîmplat așa că aveți nevoie  să vă restabiliți sprîncenele, sau să vă schimbați forma acestora, atunci puteți face apel către metodele populare (ulei de brusture+ulei de ricin – 1+1), sau soluție , care include prostoladin.

Mariana Cadî. Secretele sprîncenelor perfecte Urări personale/ mini-secrete despre dv:

Urări personale – dacă este posibil, nu tundeți sprîncenele deoarece ceea ce este tăiat este catalogat a fi sprînceană învechită! Nu faceți abuz de ubrițe sau creion, aceasta ar putea da un aspect îngroșat, de sprîncene groase.

Pentru a ascuți mai ușor creionul, lăsați-l pentru 15 minute în congelator și, așa, vă va fi mai ușor să desenați firișoarele de păr. Încercați să păstrați naturalețea. Într-ucît v-ați născut femeie, dv trebuie să fiți îngrijită!

Distribuie articolul: