Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Toate femeile îşi doresc să rămână frumoase la orice vârstă. Însă multe reprezentante ale sexului frumos trebuie să facă faţă unui şir de probleme legate de corpul lor, aşa ca celulita, acneea, semnele îmbătrânirii pielii.

După curele de slăbire ar trebui să ne bucurăm, kilogramele în plus au dispărut, deşi cam chinuitor, însă corpul? Cum arată corpul? Examinându-l în oglindă, orice femeie observă că celulita rămâne chiar şi după slăbire. Întrebarea firească în astfel de cazuri este: ce putem face? Cum să scăpăm de celulita disgraţioasă şi să ne modelăm corpul? Aici ne vine în ajutor cosmetologia modernă, care nu încetează să ne surprindă plăcut! Una dintre cele mai eficiente proceduri de slăbire şi de eliminare a problemelor enumerate este ozonoterapia. Eficienţa acestei metode de tratament fizioterapeutic a fost confirmată de o serie întreagă de studii clinice. Despre miracolele pe care le poate face ozonoterapia ne vorbeşte doamna Valeria Bulat, medic ozonoterapeut, cosmetolog-dermatolog, specialist certificat în tehnologia Plasmolifting,  director clinic al centrului de sănătate „OZONIS”.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul Ce este ozonoterapia?

Ozonoterapia este o formă de tratament cu oxigen (oxigenoterapie). Metodica acţiunii terapeutice presupune utilizarea locală a ozonului şi injectarea parenterală. Ozonoterapia locală este, istoric vorbind, prima metodă de aplicare a ozonului în medicină. Concentraţiile mari se utilizează pentru dezinfectare, pe când cele reduse contribuie la epitelizare şi cicatrizare.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul În ce constă unicitatea acestei proceduri?

Ozonoterapia corpului ajută nu doar la ameliorarea aspectului pielii, ci şi la îmbunătăţirea stării generale a organismului. Aceasta se foloseşte contra celulitei, pentru ridicarea imunităţii şi accelerarea cicatrizării rănilor, în calitate de procedură pentru slăbit şi pentru normalizarea metabolismului. Studiile clinice au arătat că ozonoterapia organismului contribuie la îmbunătăţirea tonusului general şi a stării de sănătate a pacientului.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul Cum se desfăşoară procedura?

Procedura se poate face prin două metode. În primul caz soluţia îmbogăţită cu ozon este administrată intramuscular sau subcutanat. Cea de-a doua metodă de ozonoterapie a corpului presupune îmbogăţirea sângelui. Acesta este recoltat, prelucrat şi introdus înapoi pacientului. Această procedură de slăbire este mai complexă, însă are un efect extraordinar asupra întregului organism. Cu ajutorul acesteia sângele este purificat, eliminându-se toate toxinele şi microbii, şi oxigenat. 

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul Ozonoterapia contra celulitei şi kilogramelor în plus este un panaceu?

Injectarea subcutanată a ozonului în regiunile cu probleme este una dintre cele mai sigure şi eficiente metode de ardere a grăsimilor, de tratare a celulitei şi a vergeturilor. Ozonoterapia poate fi aplicată pe orice zonă a corpului: faţă, gât, braţe, talie, abdomen, coapse şi fese, precum şi pentru reducerea generală a greutăţii. Aspectul de „coajă de portocală” apare în locurile unde celulele de grăsime sunt repartizate neuniform. Ajungând la aceste zone problematice, ozonul arde grăsimile în exces, „nodurile” celulitice se absorb, iar pielea devine netedă şi tonifiată. Având în vedere că ozonul şi celulele grase sunt incompatibile, ozonul elimină grăsimile împreună cu toxinele şi reziduurile, iar pielea capătă un aspect proaspăt şi întinerit.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul Care sunt indicaţiile pentru utilizarea ozonoterapiei?

Ozonoterapia are un larg spectru de acţiune benefică asupra întregului organism, în special asupra zonelor cu probleme:

 1. Îmbunătăţirea funcţiei sistemului hormonal
 2. Acţiune imunostimulatoare
 3. Celulita
 4. Depunerile de grăsime de pe orice parte a corpului
 5. Toxinele şi reziduurile
 6. Imunitatea slabă
 7. Procesele inflamatorii
 8. Dermatita
 9. Acneea
 10. Căderea părului

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul Există şi contraindicaţii?

Există, dar foarte puţine. Din această cauză consultaţi un medic înainte de administrarea ozonoterapiei, pentru a elimina următoarele contraindicaţii:

 • alergia şi intoleranţa la ozon
 • infarctul şi insuficienţa cardiacă
 • maladiile glandei tiroide
 • bolile cronice în stadii de acutizare
 • sarcina şi perioada de alăptare
 • problemele de coagulare a sângelui
 • hemoragiile (inclusiv menstruale)
 • problemele oncologice.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul De câte proceduri este nevoie pentru ca rezultatele să fie vizibile?

Chiar după primele proceduri unele persoane observă o schimbare pronunţată a tonusului general şi o reducere a zonelor problematice. Nu renunţaţi, crezând că, dacă aţi slăbit puţin, procesul va continua de la sine. Trebuie urmate toate procedurile prescrise, pentru a stabiliza rezultatul şi pentru ca acele kilograme pierdute să nu revină îndoit. Avantajele ozonoterapiei constau în faptul că, în majoritatea cazurilor, aceasta nu necesită anestezie locală prealabilă, deoarece injecţiile efectuate cu ace foarte subţiri sunt practic nedureroase. După tratamentul cu ozon nu este necesară o perioadă de reabilitare, cum se întâmplă, de exemplu, în cazul liposucţiei. Pentru corectarea corpului medicul vă va recomanda de la 8 proceduri curative în sus, săptămânal, bisăptămânal sau peste o zi – totul depinde de starea Dumneavostră de sănătate.

Pentru informare: Nu au fost observate efecte adverse după tratamentul cu ozon.

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul

Ozonoterapia anticelulitică sau cum să ne modelăm corpul De ce depinde rezultatul ozonoterapiei?

Ozonoterapia se efectuează doar în centre medicale şi cosmetologie. Una dintre direcţiile prioritare de activitate a clinicii „Ozonis” este tratamentul anticelulitic cu ajutorul ozonului. Echipamentele moderne, metodele sigure şi verificate în timp, personalul calificat – toate acestea ne permit să garantăm rezultatele fiecărei proceduri desfăşurate. Dacă sunteţi interesaţi de ozonoterapie, veniţi la noi şi veţi beneficia de acest serviciu la preţuri rezonabile, dar la înalte standarde de calitate. Dispunem de toate certificatele necesare pentru activitate, pe care vi le putem pune la dispoziţie cu cea mai mare plăcere.

Costul unei proceduri este de 550 lei

Informaţii suplimentare găsiţi pe site-ul:

www.ozonis.md

Republica Moldova, Chișinău, str. Alba Iulia 97

Tel: (+373 22) 92-18-18

GSM: (+373) 600-5555-8

Distribuie articolul: