Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică

Să scapi de riduri, să corectezi ovalul feței, să-ți iei rămas bun de la „a doua bărbie“, să întinerești cu câțiva ani - care femeie nu visează la o astfel de transformare? Din fericire, secolul 21 este secolul tehnologiei, precum și a întoarcerii tinereții, care nu mai este o poveste, ci o realitate! Am tras cu ochiul în clinica de cosmetologie estetică și cu aparataj „Limerance”, care se află chiar în centrul Capitalei, pentru a afla totul despre tredlifting, o procedură care ne permite să dăm timpul înapoi prin intermediul metodei unice de consolidare a pielii cu 3D mezoniti.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică În ce constă eficacitatea tredliftingului?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Deci, dacă ar fi să vorbim cu cei mai simpli termeni, atunci mezoniti constă în întinderea pe sub piele cu un ac foarte fin, creând un strat dens și fixând țesutul moale, astfel se reduce în mod semnificativ aspectul îmbătrânit. Deci, drept rezultat, se întâmplă următoarele:

 • Se elimină ridurile fine și cele adânci;
 • Se modelează colțurile gurii, sprâncenele, gâtul, mijlocul și treimea inferioară a feței, conturul feței devine clar;
 • Persoana arată cu 4-5 ani mai tânără.

Trebuie să menționez că efectul de lifting nu este singurul avantaj al procedurii. Firele care țin țesutul în poziția potrivită se absorb treptat (mezoniti se absoarbe în 6-12 luni, iar firele pentru contur - în 18 luni), în același timp, ele secretă substanțe active care stimulează producția de colagen și elastină. Acest efect este asemănător cu mezoterapia (despre asta vorbește și denumirea „mezoniti“). Datorită firelor mezoniti, care se află în interior, femeia deja nu mai trebuie să meargă cu regularitate la proceduri și să-și traumeze pielea cu multe injecții. Imaginați-vă că pur și simplu vă ocupați cu treburile zilnice, iar în fiecare dimineață, când mergeți la oglindă, observați un efect tot mai mare: pielea devine tot mai proaspătă, sănătoasă și radiantă.

De altfel, trebuie să menționăm că după absorbția firelor, efectul de lifting persistă încă 2-4 ani. În loc de fire se formează un țesut conjunctiv, care mai târziu devine un strat dens de susținere.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Care părți ale feței se corectează cu ajutorul procedurii mezoniti?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Știți, în acest caz este mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori despre beneficiile, efectele și oportunitățile trendliftingului. Prin urmare, cu acordul pacientei, vă voi arăta o fotografie înainte de procedură și una după.

În acest caz, au fost introduse 7 monofilamente în zona frunții și 3 monofilamente în zona de lângă ochi - acest lucru a permis eliminarea ridurilor care s-au format din cauza vârstei și a expresiilor faciale active. În a treia parte a feței, au fost înserate în paralel și perpendicular câte 8 fire Brabus, ceea ce a permis îndepărtarea ptozei și crearea unui strat dens. Ovalul feței a devenit clar, iar în viitor acest strat va preveni procesele de îmbătrânire. În plus, pe lângă efectele menționate mai sus, după procedură se va îmbunătăți semnificativ starea canalului nazolabial și cel nazolacrimal.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică

De obicei, tredliftingul este necesar pentru „strângerea” feței, întinerirea pielii de pe gât și decolteu, adică, acele zone în care sunt cel mai vizibile schimbările legate de vârstă. După cum vedeți, o procedură poate rezolva concomitent o serie de probleme:

 • Elimină orice rid (pliurile nazolabiale, ridurile din jurul gurii, de pe frunte, nas, etc.);
 • Ridică colțurile ochilor, sprâncenelor, pleoapei superioare;
 • Strânge țesutul lăsat al maxilarului și obrajilor;
 • Elimină „bărbia dublă“;
 • Netezește ridurile orizontale de pe gât;
 • Întinerește pielea din zona decolteului.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Ce se întâmplă în timpul procedurii?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Iarăși, ae fi mai bine să vedeți. În video, puteți vedea cum arată unele etape dintr-o parte. O astfel de procedură nu poate fi numită plăcută, așa că tredliftingul a fost efectuat sub anestezie locală.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Ce trebuie să știm despre tredlifting?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Voi enumera pe scurt factorii care merită a fi menționați:

 1. Procedura durează aproximativ 30-50 de minute (în funcție de complexitatea lucrărilor și zona care necesită corecție).
 2. După instalarea firelor, nu rămân cicatrici, dar pentru o perioadă scurtă, pot rămâne echimoze, umflături (care sunt tipice pentru toate preparatele injectabile).
 3. Perioada de reabilitare după tredlifting durează de la 10 până la 20 de zile, nu se caracterizează prin dificultăți, trebuie doar să evitați loviturile mecanice și să aveți activitatea mimicii mai scăzută.
 4. Țesuturile moi se obișnuiesc cu noua locație în aproximativ 2-3 săptămâni, până la sfârșitul acestei perioade, puteți vedea rezultatul final de ridicare.
 5. În fiecare caz, numărul de fire necesare pentru a obține efectul este individual și se determină de către specialist. În medie, pentru a elimina ridurile fine din jurul ochilor, aveți nevoie de aproximativ 5 filamente, pentru corectarea pliurilor nazolabiale, aveți nevoie de 10 fire, iar pentru ridicarea feței inferioare - aproximativ 20 de filamente.
 6. Dacă vorbim despre vârsta la care este necesar să se recurgă la tredlifting, din nou, totul este individual: pielea cuiva își pierde elasticitatea mai devreme de 30 de ani, cineva începe să aibă riduri profunde la 40 de ani. Este nevoie de consultare individuală.
 7. Efectul procedurii durează 2-4 ani. Totul depinde de fiecare pacient în parte, abilitățile specialistului, de calitatea produselor, precum și de procedurile însoțitoare (de exemplu, cu aparate). Sunt importante abilitățile medicului anume la această metodă. Toți specialiștii clinicii "Limerance" au fost instruiți în străinătate și în prezent au o vastă experiență în desfășurarea procedurii.
 8. Tredliftingul se combină cu numeroase proceduri cosmetologice de lifting (plastica de contur, RF-lifting, mezoterapie, etc.). Acestea vă permit să prelungiți efectul tredliftingului. Iar procedurile care accelerează metabolismul (electrostimularea, micro-curenții), nu sunt indicate. Acestea accelerează absorbția firelor, reducând efectul.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică În ce cazuri mezoniti este contraindicat?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Desigur, mulți dintre noi se tem de astfel de proceduri, dar frica trebuie să aibă un motiv. Vom apela la fapte! În primul rând, nu puteți avea reacții alergice la mezoniti, deoarece sunt făcute dintr-un material hipoalergenic, care inițial a fost dezvoltat ca un material de sutură biodegradabil. În al doilea rând, nu poate fi vorba despre nicio deplasare, deformare, formare a unei membrane fibroase poate fi vorba - nu au fost identificate astfel de cazuri în practică.

Desigur, dacă vom apela la un doctor fără scrupule, care economisește pe materiale, de exemplu, cumpărând un produs expirat sau fals, rezultatul poate să nu fie cel mai plăcut. De aceea, sfatul cel mai important este să mergeți doar la o clinică cunoscută, cu o reputație bună.

Acum despre contraindicații. Tredliftingul trebuie să fie exclus în următoarele cazuri:

 • sarcină și alăptare;
 • inflamații pe acele porțiuni ale pielii pe care se va efectua procedura;
 • tendința de a avea cicatrici hipertrofice și cheloide la nivelul pielii;
 • implanturi puse anterior, fire de sutură neresorbabile în zona corecției;
 • agravarea bolilor cronice;
 • diabet zaharat, boli oncologice, tulburări ale sistemului imunitar;
 • tulburări de coagulare a sângelui;
 • anomalii ale stării mintale;
 • vârsta până la 18 ani.

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Cât costă 3D mezoniti în Chișinău?

Poți arăta mai tânără cu 10 ani fără să apelezi la chirurgie plastică Să spunem prețul procedurii este practic imposibil, după cum am mai spus, numărul de fire necesare pentru a obține efectul variază de la pacient la pacient. Costul unui fir poate varia de la 7 la 60 de euro.

Ce spun clienții “Limerance” despre rezultate?

Lilia Culea, 42 de ani (după procedură au trecut 2,5 luni): „ Sunt un sceptic definit în tot ceea ce se referă la cosmetologia cu injecții! (zâmbește) La vârsta pe care o am, tot ce am făcut la față este masaj, curățare și mezoterapie la fiecare șase luni. Mi-am mai făcut măști și scruburi acasă (am crezut cu naivitate că acest lucru este suficient pentru fața mea). Când la “Limerance” mi s-a spus despre mezoniti 3D, la început am fost total împotrivă. Apoi, cuvântul „mezo“ m-a cucerit! (râde) M-a încurajat și faptul că procedura se face sub anestezie. Știți, atunci când la clinică mi-au făcut o fotografie cu fața fără emoții, într-un program special, am fost șocată ... și, cu siguranță, am decis. În timpul procedurii, a fost un pic neplăcut, totuși sunt injecții în față – nu masaj! Dar acum sunt foarte nulțumită. Da, apropo, primele 10 zile mi-a fost greu să zâmbesc și chiar să mănânc, astfel această procedură, în mod indirect, te ajută să pierzi în greutate. Glumeam! În ceea ce privește rezultatele, ele devin vizibile într-o lună. Cunoscuții au început să-mi facă complimente, să-mi spună că arăt mai proaspăt și mai bine ... pentru fiecare femeie după 40 de ani acest lucru este plăcut! Prietenii noi nu cred că am vârsta pe care le-o spun, iar fiul este mândru când merge lângă mine. Deci, dragi femei! Trăim într-o perioadă atât de minunată, când există posibilitatea să ne păstrăm tinerețea și ar fi păcat să nu profităm de asta!"

Clinica de cosmetologie estetică și cu aparataj “Limerance

Adresa: stradela Teatrului, 2.

Număr de contact: 060 711 001.

E-mail: limerance.esthetic@gmail.com

https://www.facebook.com/limerance.esthetic/