În această toamnă se poartă mov. Inspiră-te de la designerii autohtoni

În această toamnă se poartă mov. Inspiră-te de la designerii autohtoni

În această toamnă sunt în vogă nuanțele tari. Dacă-ți place să fii diferită și să nu te pierzi în mulțime, îți recomandăm să optezi pentru toate nuanțele de mov. Mai ales că designerii autohtoni îți pun la dispoziție o mulțime de piese vestimentare și accesorii de culoarea violet.

Tricon

Brandul autohton Tricon a prezentat la Moldova Fashion Days mai multe ținute în nuanțe mov. Această jachetă fără mâneci ne-a căzut cu tronc la inimă.

Florentino Delure

Și bărbații stilați poartă mov. La Florentino Delure poți găsi un asortiment bogat de ținute, dar și accesorii elegante în această nuanță.

Brio

Brio le propune școlărițelor și studentelor să opteze pentru nuanța de mov deschis în crearea ținutelor. O rochie de culoarea violet, purtată peste o cămașă albă, arată atât de stilat.

Küpper's Store

O rochie stilată de toamnă, într-o nuanță mov, am văzut și la Küpper's Store. Cu siguranță, orice femeie și-o dorește în garderobă.

Iuvas

Brandul Iuvas are în colecția pentru toamnă-iarnă mai multe costume sport pentru copii, unul mai deosebit decât altul, în diferite nuanțe, printre care se regăsește și movul.

Vasconi

Pijamalele pentru femei în nuanțe purpurii sunt la mare căutare în magazinele Vasconi. Acestea ne pot colora cu succes serile mohorâte de toamnă.

Diia Garabadji

Designerul creează rochițe, cămăși și bluzițe cochete pentru mame-fiice. Rochița mov, cusută pentru fetița sa, ne-a plăcut extrem de mult.

Cristina

Brandul de încălțăminte ne recomandă să purtăm mov în picioare. Chic și îndrăzneț!

Vitalie Burlacu

Vitalie Burlacu, ca de obicei, a realizat o colecție de genți de cea mai înaltă calitate, în nuanțe tari. Movul stă la loc de cinste și de această dată.  

Maalex Bags

Încă un creator care a optat pentru nuanțe îndrăznețe în colecția sa. O geantă mov îți poate scoate din anonimat orice ținută.

Arillu

La acest brand autohton, poți găsi diferite modele de genți, pentru orice gust. Dacă-ți place să ieși în evidență, o geantă mov din colecția brandului Arillu te poate ajuta.