Black Friday a început deja. Grăbește-te să prinzi reducerile!

Black Friday a început deja. Grăbește-te să prinzi reducerile!

Astăzi, în toată țara “ninge”  cu reduceri. Așa că nu sta mult pe gânduri, mergi la shopping, pentru că ofertele bune se epuizează repede.

Black Friday a început deja. Grăbește-te să prinzi reducerile!

De Black Friday, chișinăuienii vor putea beneficia de reduceri între 5 și 70% în toate magazinele, fie că vorbim de haine, încălțăminte, produse de îngrijire, parfumuri, electrocasnice sau mobilă.

Designerii autohtoni au dat start unor reduceri grandioase, așa că astăzi e momentul să-ți procuri rochia, cămașa sau paltonul preferat pe care nu și-l permiteai până acum.

Profită de ziua cu cele mai mari reduceri din an!

Amintim că Black Friday (din engleză Vinerea Neagră) este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Deoarece Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, Black Friday este în a patra zi de vineri din lună și are loc în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.

În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari. De câțiva ani, ziua Black Friday a devenit populară și la noi.

Sursa: Mamaplus.MD

Distribuie articolul: