Cum să ne schimbăm obiceiurile fashion în noul an

Cum să ne schimbăm obiceiurile fashion în noul an

Cum să vă schimbați obiceiurile fashion în noul an? Urmați sfaturile de mai jos! Nu vom încerca să vă convingem că acest lucru este simplu și ușor, dar rezultatele sunt pe măsură.

Cum să ne schimbăm obiceiurile fashion în noul an

Optați pentru calitate, și nu pentru cantitate

Din păcate, un pulover bun nu va înlocui zece pulovere ieftine, în schimb două-trei pot face față acestei provocări. Chiar și un lucru foarte bun se uzează la un moment dat, iar dacă veți purta același pulover, aceeași rochie sau cămașă prea des, acestea vor arăta destul de rapid ca o haină ieftină dint-un magazin de cartier. Formați-vă garderoba treptat, cumpărătură după cumpărătură. Nu uitați de outlet-uri: acolo puteți găsi pantofi de firmă cu 90% reducere sau rochii de designer din colecțiile precedente la prețuri destul de accesibile. Există lucruri care nu se demodează niciodată.

Nu vă temeți să experimentați

Această regulă nu se referă doar la modă. O tunsoare îndrăzneață, o ținută epatantă, tocuri superînalte în loc de adidași și invers. Fie că este vorba despre haine vintage, ochelari neobișnuiți sau pantofi strălucitori – amintiți-vă de marea Diana Vreeland și spuneți „de ce nu” oricărui lucru care vă iese în cale.

Nu încercați să alungați plictiseala și tristețea cu ajutorul cumpărăturilor

La fel ca alcoolul și mâncarea, shopping-ul irațional este un drum care nu duce nicăieri. Zece rochii vă vor face mai fericită doar în cabina de probă, în fața unei oglinzi care vă arată mai suplă. Gândiți bine fiecare cumpărătură, de parcă ar fi singura pentru zece ani înainte. Sunteți gata să îmbrăcați acest lucru în fiecare zi? Aveți haine în garderobă cu care să îl puteți combina? Dacă ați răspuns afirmativ, mai plimbați-vă o oră și, în cazul în care răspunsul este  în continuare afirmativ, cumpărați-l.

Cum să ne schimbăm obiceiurile fashion în noul an

Autoperfecționați-vă

În fiecare zi, treptat, chiar cu ultimele forțe, lucrați spre binele dumneavoastră. Citiți cât mai mult, vizitați expoziții, colecționați albume și reviste despre fotografie, modă, artă. Vizionați filme bune. Faceți obligatoriu sport, călătoriți. Învățați limbi străine. Dezvoltarea personală este cea mai sigură cale spre a educa simțul frumosului.

Descoperiți ceea ce vi se potrivește

Găsiți un obiect care să vă reprezinte. Acest detaliu „de firmă” poate fi o bijuterie neobișnuită, un anumit model de încălțăminte sau ochelari, o poșetă sau chiar un ruj, pe care să îl folosiți în fiecare zi. Dacă veți încerca să „disociați” în părțile lor componente stilul vedetelor care au dat tonul în lumea modei în ultimii ani, după kilometrii de rochii de mătase veți descoperi anumite obiecte datorită cărora aceste actrițe, interprete, scriitoare și modele au devenit nu doar femei stilate, ci și adevărate muze. De exemplu, Jane Birkin purta o geantă de același model și vara, și iarna. Brigitte Bardot și Audrey Hepburn se asociază cu balerinii, iar Sarah Jessica Parker nu poate fi concepută fără pantofi clasici cu toc înalt.

Renunțați ușor la lucruri

Nu vă temeți să rupeți legătura cu trecutul, în special dacă acest trecut vă este neplăcut. Renunțarea la lucrurile vechi este cea mai plăcută și sigură metodă de a începe viața din pagină nouă. Apropo, aceasta nu înseamnă că trebuie să aruncați toate hainele. Poate că aveți în garderobă multe lucruri pe care ați putea să le oferiți în dar prietenilor. Organizați o seară pentru prietene și lăsați lucrurile dumneavoastră vechi să capete o a doua șansă și să bucure alte persoane.

Cum să ne schimbăm obiceiurile fashion în noul an

Încercați lucruri noi

Garderoba depinde în mod direct de activitatea dumneavoastră, dar și de hobby-uri. Dacă viața dumneavoastră se împarte între serviciu, casă și magazinul alimentar, este puțin probabil să aveți în garderobă o rochie cu paiete sau pantaloni din vinil. Odată cu apariția unor interese noi sau a unor persoane noi în viața dumneavoastră, stilul vestimentar poate suferi anumite schimbări. De aceea, poate ar fi cazul să vă înscrieți la un curs culinar, unde să învățați a găti deserturi delicioase, la o școală de limbi străine sau la o sală de sport. Ori vă tentează lecțiile de șofat extrem (de ce nu?). Socializați, ieșiți din carapace și fiți minunate!

Sursa

Distribuie articolul: