10 avantaje ale sexului cu propriul soț

10 avantaje ale sexului cu propriul soț

Din timp în timp, toate cuplurile căsătorite se plâng de „obișnuință” și rutină sexuală, dar apoi – dintr-odată – plăcerile ating punctul maxim! Un adevărat montagne russe! Dacă ne gândim mai bine, parteneriatul permanent are o mulțime de avantaje și nu doar pentru că soțul este mereu la îndemână (numai dacă nu este căpitan de curse lungi). Iată doar zece dintre ele: 

10 avantaje ale sexului cu propriul soț

1. Sexul este ca un dans bine repetat, dar care lasă loc pentru improvizație. La nivel subconștient știți că dacă veți întoarce capul spre dreapta, el îl va întoarce spre stânga, iar dacă veți pune mâna aici, el va pune mâna acolo. Orice riscuri de lovire de frunți și nasuri sunt reduse la minimum. La o singură atingere el înțelege că vreți să schimbați poziția sau îl rugați să continue în același ritm.

2. Dacă uneori sexul nu reușește, nu este nici o problemă, pentru că aveți un milion de alte încercări și veți reuși cu siguranță.

3. El vrea cu adevărat să atingeți punctul culminant. Dacă sunteți mulțumită, aveți dispoziție bună, iar el are doar de câștigat!

4. El nu vă va considera „de modă veche” dacă nu sunteți gata de experimente sexuale. Iar nefiind obligată, veți accepta cu mai multă ușurință și plăcere.

5. În general, nu sunteți împotriva experimentelor, pentru că ele aduc varietate și prospețime în viața voastră. Persoanele care schimbă mulți parteneri, nu au acest stimulent minunat de a nu lăsa partenerul să se plictisească. Pentru ei este suficient un program standard.

6. Puteți să nu vă rușinați de corpul dumneavoastră. El a văzut tot ce se putea văzut și v-a acceptat așa cum sunteți.

7. Ați ajuns la un consens cu privire la pozițiile care vă plac și care nu prea. Nu mai este nevoie să o faceți pe gimnasta pentru a-l impresiona: țineți prea bine minte amândoi cu ce s-au soldat încercările de a practica poziții extreme.

8. Oamenii căsătoriți au parte de mult mai mult sex decât cred majoritatea.

9. El are o atitudine calmă față de zilele critice, pentru că este un bărbat adult, care înțelege că sunteți o femeie adultă, cu toate funcțiile fiziologice prezente.

10. Știți cum să vă duceți partenerul pe culmile fericirii – ați avut suficient timp să studiați toate cărțile secrete ale plăcerii.

Sursa

Distribuie articolul: