Bărbatul: proiectăm în viaţă comportamentul din timpul sexului

Bărbatul: proiectăm în viaţă comportamentul din timpul sexului

Comportamentul bărbaţilor în timpul sexului spune despre ei mult mai multe decât credem noi. Se excită uşor şi este destul de insistent? Sau este tandru şi receptiv? Cercetările au arătat cum se vor comporta ambii în afara dormitorului. Comportamentul bărbatului în timpul sexului denotă, se pare, atitudinea lor adevărată faţă de femei. Pentru a înţelege mai bine aceste aspecte, bărbaţii au fost împărţiţi în grupe conform manierelor lor sexuale. 

Bărbatul: proiectăm în viaţă comportamentul din timpul sexului

1. Apărătorul

Un astfel de bărbat pune mereu la îndoială comportamentul lui şi al dumneavoastră în timpul sexului. El pune iarăşi şi iarăşi întrebări de tipul: „Îţi place?”, „Nu-ţi e frig?” sau „Te doare?”. S-ar părea că toate acestea sunt manifestări ale grijii pentru parteneră, dar există şi o altă interpretare… Un astfel de om vrea să le facă pe toate corect nu doar în timpul sexului, el va fi politicos, atent, amabil şi chiar puţin supus întotdeauna. Nu o să vă obosească? Pentru că multe femei vor să fie conduse prin viaţă, şi nu să conducă. În schimb, dacă pretindeţi la un rol conducător, consideraţi că aţi găsit partenerul ideal.

2. Taciturnul

Opusul apărătorului este taciturnul. În timpul sexului el scoate sunete puţine sau chiar deloc. Doar ritmul schimbat al respiraţiei, şi atât. Este un semnal îngrijorător. Este greu să îţi dai seama când se apropie finalul. Iar oamenii tăcuţi, după cum se ştie… De aceea în relaţie este posibil să vă fie cam greu. Dificultatea vine din faptul că acestor bărbaţi nu le place să discute problemele, lucru necesar, totuşi, odată şi odată. Să îţi descarci sufletul, spunând partenerului şi lucrurile  bune şi pe cele rele, să discuţi şi să comunici. Taciturnii fac acest lucru cu greu, deoarece nu văd sensul comunicării. Partenera lor ideală trebuie să aibă darul clarviziunii pentru a păstra relaţia.

3. Romanticul

Dialogurile „murdare” pentru excitare nu sunt pentru el. Romanticii preferă să vă spună cât sunteţi de frumoasă – „Eşti perfectă!”, „Ai o piele atât de moale”, „Mă înec în ochii tăi”, „Wow!”. Acest comportament al bărbatului în timpul sexului vorbeşte despre faptul că aţi găsit un om minunat. Sunteţi partenerul lui şi el vă dăruieşte dragostea din toată inima.

Bărbatul: proiectăm în viaţă comportamentul din timpul sexului

4. Exuberantul

Deviza lui în viaţa sexuală este: cu cât mai mult, cu atât mai bine. El se crede în dormitor un cuceritor sălbatic. Vă încurajează pe dumneavoastră, dar şi pe el, cu cuvinte deocheate, nu se limitează niciodată la o singură poziţie. Una-două astfel de nopţi probabil vor diversifica viaţa dumneavoastră sexuală, însă aceşti bărbaţi nu sunt făcut pentru sentimente măreţe. Ei sunt predispuşi spre trădare, iar sexul va fi întotdeauna pe primul loc în viaţa lor.

5. Glumeţul

Probabil că pentru mulţi acest lucru este ciudat, însă unor bărbaţi le place să glumească în timpul sexului. Să trăieşti cu zâmbetul pe buze este minunat. Însă majoritatea femeilor sunt iritate la gândul glumelor în dormitor. „Faci totul bine”, a spus el cu zâmbetul pe buze şi a continuat să zâmbească, de parcă nu era parte în proces, ci observa totul dintr-o parte”.

În schimb, veţi avea cu siguranţă o viaţă de familie fericită alături de un bărbat pozitiv, dacă vă veţi obişnui cu comentariile lui deplasate şi zâmbetele cu şi fără motiv.

În loc de concluzii

Dacă v-aţi îndrăgostit deja şi v-aţi legat viaţa de un bărbat mai puţin ideal după părerea cercetătorilor, informaţiile de mai sus vă vor ajuta să îl înţelegeţi mai bine şi să nu aşteptaţi de la el lucruri care nu i-au fost inoculate de mama-natură şi de educaţie.

Şi încă ceva. La început am spus că bărbaţii pot fi „citiţi” cu ajutorul acţiunilor lor inconştiente. Cât priveşte sexul, am înţeles parcă anumite lucruri, dar există şi alte situaţii de viaţă în care se manifestă caracterul adevărat – starea de ebrietate alcoolică şi maniera de condus. Analizaţi şi trageţi concluzii corecte!

Bărbatul: proiectăm în viaţă comportamentul din timpul sexului

Sursa