Ce nu trebuie să mâncați în noaptea de Revelion: produse periculoase

Ce nu trebuie să mâncați în noaptea de Revelion: produse periculoase

De-a lungul anilor, noaptea de Revelion nu este una liniștită pentru medici. În cele mai multe cazuri, pacienții se adresează cu intoxicații alimentare și consecințe ale supraalimentării. Astfel de consecințe sunt provocate de alegerea incorectă a bucatelor și a băuturilor. La ce produse alimentare ar fi bine să renunțați în noaptea dintre ani?

Ce nu trebuie să mâncați în noaptea de Revelion: produse periculoase

Cocktailurile alcoolice

Una din greșelile esențiale, pe care le admit oamenii în noaptea de Revelion – este consumul diverselor băuturi alcoolice cu băuturi gazate. În așa fel, aceștia beau mai mult, grație faptului că băuturile gazate maschează gustul alcoolului. Mai mult, băuturile gazate contribuie la absorbția mai rapidă a alcoolului în sânge, lucru care face ca omul să se îmbete mai repede și să sufere de mahmureală a doua zi.

Maioneza

Medicii recomandă, ca salatele cu maioneză să fie consumate la începutul petrecerii, sau maioneza să fie înlocuită cu ulei vegetal. Asta pentru, că la temperatura aerului ridicată, maioneza foarte repede se alterează – în rezultat, puteți suferi de tulburări ale activității intestinale și intoxicații alimentare.

Bucatele din carne cu un conținut sporit de grăsime

Se pare, că o sărbătoare este de neconceput fără carne în stil franțuzesc, care este unsă cu un strat gros de maioneză, o rață umplută și carne de porc. E de mirare, cum de stomacul nostru face față unei sarcini similare! Deoarece, în noaptea de Revelion se consumă mai multe alimente ca în zilele obișnuite – preparați carne fără grăsime.

Ce nu trebuie să mâncați în noaptea de Revelion: produse periculoase

Mandarinele

Mandarinele sunt indispensabile de pe masa de Anul Nou. Nu trebuie însă să uitați, că mandarinele, la fel ca și alte fructe nu se recomandă să fie consumate după mâncare. În caz contrar, riscați să vă alegeți cu balonări, arsuri la stomac și educație – fiți de acord, o stare departe de cea pe care vă doriți să o aveți de Revelion.

Distribuie articolul: