Cum să dezveți bărbatul de sex (sfaturi dăunătoare)

Cum să dezveți bărbatul de sex (sfaturi dăunătoare)

Vreți ca bărbatul să nu mai manifeste nici un fel de interes sexual față de dumneavoastră, iar amintirile despre minutele de apropiere intimă să i se pară un coșmar? Nimic mai simplu! Am pregătit pentru dumneavoastră niște instrucțiuni pentru acest caz.

Cum să dezveți bărbatul de sex (sfaturi dăunătoare)

1. Arătați-i că sunteți mai presus de sex

Vă propune să faceți dragoste? Chiar dacă vă doriți acest lucru din tot sufletul, nici nu vă gândiți să acceptați imediat! Ascundeți-vă dorința în spatele unei grimase plictisite. Vă propune iarăși? Oftați din greu și… acceptați. Dar dați-i de înțeles că o faceți doar de dragul lui!

2. Fără cuvinte tandre și sărutări pasionale

Lăsați tandrețurile deoparte. El trebuie să se simtă un simplu obiect sexual. Nici un fel de preludiu – treceți direct la treabă. Nu pierdeți timpul cu explorarea corpului lui și descoperirea zonelor erogene! Mângâieri? Vrea cam multe – are erecție, să o folosească!

3. Tăcerea e de aur

Și nu încercați să îi împărtășiți senzațiile și impresiile după actul sexual. Vă place, nu vă place, ce vă place și cum vă place – nu e treaba lui. Dacă totuși nu puteți tăcea, spuneți-i, dar fără nici un fel de laude! Spuneți-i adevărul gol-goluț, adăugând și comentarii: „Mereu…. De fiecare dată…” În plus, nu uitați să repetați pretențiile dumneavoastră de câteva ori și imediat după ASTA.

4. Eu sunt la comandă

Următorul pas – uitați de democrație în pat. Doar dictatură. Parteneri egali? Cine a spus? Ce fel de paritate? Ce compromisuri? Sexul trebuie să devină următorul dumneavoastră proiect de succes. Orientați și corectați constant și fără oboseală acțiunile bărbatului: „Mai spre dreapta, mai adânc, mai repede!” Iar dacă acesta va îndrăzni totuși să își exprime vreo dorință, tăiați-o imediat: Nu acum!

5. Lăudați-vă cu lista de cuceriri

Ați reușit deja să îi povestiți despre vasta dumneavoastră experiență intimă? Nu? Atunci grăbiți-vă, nu ratați posibilitatea să vă amintiți despre primul dumneavoastră bărbat (sau al doilea, sau al treilea…). Cel mai important este să nu vă zgârciți la detalii, pentru ca memoriile dumneavoastră să nu i se pară prea „seci”.

6. Lăsați gluma la o parte

Simțul umorului, în schimb, lăsați-l după ușa dormitorului. Să glumești și să râzi în pat este ridicol și lipsit de feminitate. Poate vrea să îi povestiți și bancuri după toate alea?! Să știe că sexul este pentru dumneavoastră o treabă serioasă, și nu o metodă de relaxare și divertisment. Veselia și voia bună nu-și au locul în dormitor.

7. Vorbiți-i mereu despre neajunsurile dumneavoastră

„Sunt grasă, nu-i așa?” Îi adresați des această întrebare? Bine faceți! Iar el răspunde: „Ce te-a apucat, ai o siluetă perfectă!” Atunci arătați-i celulita de pe picioare! Nu a luat-o încă la fugă? Atunci atenționați-l asupra degetelor strâmbe sau… Cu siguranță veți găsi mereu alte și alte „defecte drăguțe”.

8. Voi muri fără tine

Vorbiți-i despre cât de slabă și dependentă sunteți. Nu aveți interese personale, de aceea vă consacrați lui în integralitate. Plângeți, manipulați-l referitor la sănătate, supărați-vă, fiți geloase și așteptați… Cadouri, nuntă și încă o declarație de dragoste (și nu are nici o importanță că este a suta pe ziua de azi!).

9. Fiți mai aproape de natură

Uitați de epilare, deodorante și parfumuri. Totul trebuie să fie natural: păr pe picioare și în alte locuri, miros natural al corpului…

E încă alături de dumneavoastră? De necrezut! Partenerul dumneavoastră este un bărbat fenomenal! Dacă e să lăsăm totuși gluma la o parte, nu este niciodată în plus să aveți grijă la comportamentul dumneavoastră. Vă dorim încălcați cât mai des toate „regulile” de mai sus!

Sursa

Distribuie articolul: