Dieta pentru burtă și șolduri

Dieta pentru burtă și șolduri

Pentru cele mai problematice zone ale corpului nostru există o soluție minunată – dieta pentru burtă și coapse.

Dieta pentru burtă și șolduri

La baza acestei diete se află refuzul de la mâncarea grasă, carbohidrați, de asemenea, ultimele realizări ale industriei alimentare (fast-food, chipsuri, cola ș.a.m.d.). Totodată, nu este cazul să faceți acest lucru brusc și categoric, întrucât, starea noastră psihologică, de asemenea, contribuie la slăbirea burții și șoldurilor dar și la starea generală a organismului. De ce să ne batem joc de noi înșine? Începeți cu ceea ce este mai simplu – reduceți de două ori porția de pizza pe care o mâncați de obicei. Atunci când organismul dumneavoastră se va obișnui cu o altă cantitate a unui fel de mâncare, veți sesiza, deja, schimbările vizibile! Nu uitați să vă lăudați, țineți minte despre materializarea gândurilor noaste! Aceasta a fost prima etapă în procesul de redobândire a unei burți frumoase și lipsa șoldurilor.

A doua etapă a dietei pentru slăbirea burții și șoldurilor constă în substituirea lentă a produselor nocive cu cele benefice (nu uitați să reduceți porțiile!). Faceți salate din legume primăvăratice, dregeți-le cu ulei de măsline sau smântână cu procent redus de grăsimi. Străduiți-vă să înăbușiți carnea, dar să nu o prăjiți. Macaroanele le puteți substitui cu crupe (orez, hrișcă, ovăs). Beți sucuri naturale, proaspăt stoarse, fierbeți compoturi. În calitate de desert utilizați fructele, ciocolată amară, brânza degresată. Și nu uitați o regulă foarte importantă: mâncați des (optimal de trei ori pe zi la aceeași oră), dar în porții mici. Ultima masă trebuie servită cu patru ore înainte de somn.

În sfârșit a treia etapă, fără de care dieta nu va fi completă. Este vorba despre sport. În orice formă – alergatul de dimineață, plimbările sub clar de lună sau la răsăritul soarelui, înotul, fitness, dansuri și multe altele.