Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Problema surplusului de kilograme este cunoscută multora, însă, nu toți știu cum să o depășească. Recent, în Moldova au apărut produse care-și asumă rezolvarea acestei probleme – DietSolution. Slăbirea eficientă, păstrarea sănătății, oare-i posibil așa ceva? Se pare că da! Despre ce înseamnă DietSolution, în baza cărui principiu funcționează aceste produse și cui pot să ajute, ne-au relatat directorul comercial al companii importatoare de produse pentru slăbit, Olga Dimitruc și directorul Pavel Golovin, care, prin propriul exemplu, a demonstrat cât de ușor este să scapi de kilogramele în plus dacă știi cum și cu ajutorul a ce produse.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg Ce reprezintă în sine produsele DietSolution?

Olga: DietSolution – este o mâncare specializată, adică nu sunt suplimente sau pastile, ci mâncare complexă pentru cei ce vor să slăbească. Din aceste produse se poate face un meniu complex, de exemplu, la dejun – omletă sau terci, la prânz – supă și sandwich, la cină - spaghete. În calitate de gustări se pot folosi shake din lapte, iar la desert – bastoanele din ciocolată. O parte din produse sunt gata pentru consum, altele necesită să fie preparate, mai exact – o porție de apă fierbinte și în 2-3 minute mâncarea este gata.

Pavel: Acestea sunt produse de foarte înaltă calitate, care sunt produse de compania Bariatrix pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada deja de 35 de ani. În această perioadă, compania și-a câștigat încrederea în calitate ca cel mai mare producător de produse pentru slăbit. Noi suntem reprezentanții oficiali ai companiei Bariatrix în Moldova. Nu încape îndoială, controlul calității la liniile de producere din Austria, Franța, Germania, Marea Britanie și alte state este foarte riguros. Sunt produse unice de slăbit în toată lumea care au primit certificatul american FDA (Food and Drug Administration). Trebuie de menționat că FDA reprezintă cel mai sever sistem de certificare, care protejează maximal sănătatea omului. De aceea, acest certificat indică asupra celor mai înalte standarde de calitate a ingredientelor. Mai mult decât atât, compania Bariatrix colaborează cu NASA. Cele două companii produc alimente pentru cosmonauți. Adică, reieșind din toate acestea, producătorul nu și-a putut permite ceva rău, pentru că astronauții trebuie să consume cea mai bună mâncare.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg În ce constă principiul de acțiune? De ce oamenii slăbesc consumând aceste produse?

Pavel: Aceste produse oferă omului starea de saturație din contul faptului că ele conțin o cantitate mare de proteină pură. Este important de menționat că această proteină se produce în Olanda sau Belgia, adică, este vorba despre un produs de înaltă calitate și scump, el este obținut din materie primă scumpă. Totodată, alimentele conțin puține calorii. Desigur, carbohidrații se conțin în componență, însă, ei sunt utili, așa numiții carbohidrați lungi cu un indice glicemic scăzut, care sunt utili pentru organism, întru-cânt sunt necesari creierului.

Olga: Totodată, produsele, într-adevăr, sunt gustoase! Dacă vorbim despre supa cu ciuperci, acolo sunt ciuperci, dacă persoana nu poate renunța la pâine, îi va plăcea supa de pește cu crutoane. Dacă aducem drept exemplu spaghetele bologneze – este un fel de mâncare complexă, practic sunt aceleași paste, însă, ele sunt prelucrate special iar din componența lor fac parte proteina pură. În acest caz, proteina nu se folosește în cantități enorme ca și în alimentele pentru sportivi, este cantitatea de proteină care este necesară organismului pentru ca persoana să nu slăbească din contul mușchilor. Acest lucru este foarte important pentru că, în primul rând, atunci când persoana slăbește și nu se alimentează corect, ea pierde din masa musculară. Da, pe cântar se vede că kilogramele dispar, dar dacă se fac măsurările de rigoare se înțelege că acestea au ieșit din mușchi , dar nu din burtă sau șolduri unde sunt depunerile adipoase.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg Pavel, Olga, slăbitul, de cele mai multe ori, se asociază cu foamea, iar dumneavoastră vorbiți despre un regim alimentar atât de divers… Adică persoana, întotdeauna, este sătulă?

Pavel: Asta este și esența. Aici găsiți spectrul complet al oricărei mâncări. Recent, am elaborat o dietă pentru o persoană, care conține 8 produse pe zi. Având în vedere faptul că o persoană arde, într-o zi, 2500 kcal, aceste 8 produse conțin doar circa 1000 kcal. Și pentru că mâncarea este foarte sățioasă, chiar și aceste 8 produse va fi, practic, imposibil de consumat. Însă, atunci când o persoană vrea să slăbească, ea categoric nu trebuie să îndure foame. Dacă organismul nu este alimentat, el se pomenește în stare de stres și tinde să facă rezerve de îndată ce mâncare ajunge în organism. Rezervele se pot păstra doar sub formă de grăsimi, de aceea și auzim permanent povești despre cum persoana mănâncă o dată pe zi dar nu reușește să slăbească. Cu cât mai des și sănătos se alimentează persoana, cu atât mai repede va obține acel rezultat pe care și-l dorește.

Olga: Aceste alimente sunt bune prin faptul că ele conțin tot de ce are nevoie organismul – vitamine, microelemente, fibre. Oamenii noștri iubesc mono-dieta – mănâncă doar hrișcă 7 zile la rând sau beau doar chefir, însă, pentru ca organismul să funcționeze normal, asta nu este suficient.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg Pavel, una este să povestești despre eficiența produselor DietSolution, alta este să demonstrezi prin propriul exemplu. Dumneavoastră ați obținut rezultate grandioase cu ajutorul acestor produse? Cum s-a întâmplat asta?

Pavel: Să începem de la faptul că sunt farmacist și știu suficiente lucruri despre funcționarea organismului, am încercat să slăbesc în cele mai diverse moduri. Inițial, cu ajutorul pastilelor, care acționează asupra centrului saturației – ele au un mic avantaj și un mare dezavantaj. Avantajul constă în faptul că atunci când persoana și le administrează, într-adevăr, nu vrea să mănânce. Dar acest mecanism funcționează exact până în momentul în care pui ceva în gură. După asta apare senzația că în interiorul organismului se trezește o fiară care trebuie hrănită. Așa că pastilele nu m-au ajutat. Ulterior, am mers la sala de forță – 3 luni a câte 6 ori pe săptămână, aveam antrenor individual, de 3 ori pe săptămână – antrenamente, de 3 ori – bazin. După 3 luni am constatat că am reușit să slăbesc cu 2,5 kg. În sfârșit am aflat despre mâncarea companiei Bariatrix. Inițial, am avut o atitudine foarte suspectă, era ceva nou, nu foarte clar, însă, am fost influențat de faptul că toate alimentele sunt produse în țări civilizate, unde se respectă toate tehnologiile, iar controlul calității produsului final este pe măsură.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg De la ce ați început și la ce rezultat ați ajuns?

Pavel: primul lucru pe care l-am făcut – am substituit o masă obișnuită pe zi cu produsele noi pentru mine. Am început de la supe, și am constatat că sunt neașteptat de gustoase. Foarte curând am observat că am început încet să slăbesc, deși, la acea vreme nu mai mergeam, deja, la sala de forță. În acel moment am început să cred în această mâncare, am început să studiez minuțios mecanismul impactului asupra organismului, am înțeles că mă simt sătul, am început să citesc despre proteine. După asta, mâncam de 5 ori pe zi, însă, doar aceste produse. În final, timp de 5,5 luni am obținut rezultatul – cu 52 de kilograme mai puțin. Datorită alimentației frecvente se restabilește metabolismul și pentru că produsele conțin puține calorii, organismul a început să primească energie din propriile rezerve. Evident, mai târziu am revenit la ala de forță și am înțeles că antrenorii aveau dreptate atunci când îmi explicau că mai întâi trebuie să slăbesc după care să vin la antrenamente. Problema constă în faptul că atunci când persoana este supraponderală, sarcina colosală o primesc venele din picioare și inimă. Nu putem face rău sănătății de dragul siluetei, pentru a merge la sala de forță, persoana trebuie să se pregătească – mai întâi să slăbească!

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg DietSolution se potrivește doar pentru slăbit sau și pentru alimentația corectă inclusiv?

Pavel: DietSolution se potrivește în câteva cazuri. Sarcina principală a acestor produse este să-l ajute pe om să slăbească. A doua sarcină – să-l ajute să-și controleze greutatea. Este ceea ce fac eu deja de un an și jumătate după ce am reușit să slăbesc – o masă pe zi o substitui cu produse DietSolution. Dacă-mi permit să mă relaxez în ceea ce privește mâncarea, să zicem la o sărbătoare, după asta, organizez o zi de descărcare – consum doar aceste produse, de multe ori și în cantități mici.

Olga: De asemenea, aceste produse se potrivesc pentru persoanele care adoră dulciurile dar se privează de această satisfacție. Bastonașele noastre dulci sunt, acum, în trei feluri – conțin puține calorii și nu vor face rău siluetei chiar dacă le serviți seara. Și, apropo, atunci când o persoană a trecut printr-o intervenție chirurgicală la tractul gastrointestinal, DietSolution este singura mâncare din lume care este certificată pentru alimentare preoperatorie și postoperatorie. Atunci când am participat la expoziția ”Beauty-2015”, de standul nostru s-a apropiat o femeie care s-a bucurat foarte mult când a văzut aceste produse pe piața din Moldova. Recent, trecuse printr-o intervenție la stomac în SUA, iar după operație, fiind în America, consuma anume aceste produse. Doamna era plăcut surprinsă că va putea respecta regimul alimentar prescris de medicii americani și în țara noastră.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg În Moldova asemenea produse sunt prezentate în premieră – nu pastile ci alimente?

Olga: Da, în țara noastră nu există produse analogice. Acestea sunt inovaționale, compania Bariatrix tot timpul își perfecționează producția și inventează unele noi. Astăzi, compania pune pe piață peste 180 de denumiri, majoritatea dintre acestea sunt disponibile pentru consumatorii locali.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg Oamenii manifestă prudență față de ceva nou, cineva își poate face griji că nu va vedea rezultatele, altcineva manifestă o atitudine sceptică, iar altul se teme de obișnuință. După slăbire este greu să renunți la produsele DietSolution?

Olga: Categoric, nu! Aceste produse nu generează dependență. Atunci când persoana a obținut rezultatul dorit, el poate trece la alimentația sănătoasă obișnuită sau poate rămâne la o singură masă pe zi cu produsele DietSolution. Pentru că această metodă de slăbire nu este legată cu ceva nefiresc pentru organism, persoana nu va avea așa numitul efect Yo-Yo, când a pierdut 10-15 kilograme într-un termen foarte scurt dar recuperează mult mai multe într-un termen și mai scurt după o vreme.

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg Probabil că metoda dumneavoastră de slăbire atât de simplă și gustoasă i-a interesat pe mulți. Unde pot fi achiziționate alimentele DietSolution?

Pavel: Pentru noi este important ca produsele să fie distribuite doar acolo unde sunt specialiști capabili să le explice oamenilor cum și când să le consume corect, cum funcționează acest mecanism, să le ofere toată informația necesară. Noi am fi putut distribui produsele DietSolution într-un magazin mare, însă, acolo nu vor fi consultați calificați. Iar dacă o persoană va cumpăra un bastonaș, terci sau oricare alt produs pentru slăbit, dar le va mânca cu salam și prăjitură, rezultat nu va fi iar concluzia despre produc va fi una greșită. De aceea, produsele DietSolution pot fi găsite doar în acele locuri unde se regăsește și personalul calificat, care întotdeauna va putea veni în ajutorul oamenilor care au nevoie să slăbească. Vorbesc despre sălile de sport, cabinetele de modelare a siluetei și oficiul nostru. Eu nu-i îndemn pe toți să slăbească, oamenii trebuie să arate așa cum le place. Supraponderabilitatea nu este o condamnare, eu, apropo, știu mulți bărbați atrași de formele voluptoase ale femeilor. Persoana este bună și frumoasă cu acele kilograme cu care el se simte confortabil. Însă, dacă această greutate depășește norma, sunteți bineveniți la noi, vă vom ajuta neapărat. Diet Solution este expertul dumneavoastră în produsele pentru slăbit!

Pavel Golovin: Datorită DietSolution, în 5,5 luni am dat jos 52 de kg

www.facebook.com/DietSolutionMoldova

str. Testemiţanu, 21 

Tel. 022 996003, 069173008