Poziții pentru somnul în doi: ce ascund acestea?

Poziții pentru somnul în doi: ce ascund acestea?

Pozițiile corpului din timpul somnului ne pot spune multe despre relațiile de cuplu. După poziția în timpul somnului a corpurilor femeii și bărbatului putem face presupuneri despre viitorul lor. Dar trebuie să ținem cont că asupra poziției corpurilor în timpul somnului pot influența o mulțime de factori: oboseala după o zi grea de muncă, prezența în încăpere a copiilor, certurile și supărările, despărțirile îndelungate. Vom examina în continuare cele mai des întâlnite poziții de somn în doi. 

Poziții pentru somnul în doi: ce ascund acestea?

Bărbatul și femeia sunt culcați pe o parte, iar femeia îmbrățișează bărbatul.

Această poziție poate indica faptul că femeia este lider în cuplu, iar bărbatul are nevoie de mai multă gingășie și atenție din partea ei.

Bărbatul este culcat pe spate și îmbrățișează femeia după umeri, iar femeia stă foarte aproape, cu capul pe pieptul lui.

Această poziție arată că partenerii depind unul de altul, iar relațiile lor sunt dominate de gingășie, sensibilitate și atenție. În această poziție le este foarte ușor să vorbească și să se sărute.

Bărbatul și femeia dorm fiecare pe partea sa de pat, dar se ating ușor cu picioarele.

O astfel de poziție indică asupra unor relații de prietenie, construite pe încredere. Această poziție este caracteristică cuplurilor care sunt demult împreună.

Bărbatul și femeia dorm spate în spate, atingându-se cu fesele.

Această poziție vorbește despre un contact fizic și emoțional, însă fiecare partener este o personalitate liberă. Partenerii depind totuşi unul de celălalt.

Bărbatul și femeia dorm spate în spate fără a se atinge.

O astfel de poziție este caracteristică cuplurilor care au probleme în relație, este posibil să le lipsească înțelegerea reciprocă. Sau, și mai rău, relațiile lor sunt pe sfârșite.

Bărbatul și femeia dorm în poziția lingură – pe o parte, iar bărbatul îmbrățișează femeia.

Această poziție poate indica asupra încrederii uriașe care domină relațiile. De cele mai multe ori o astfel de poziție a corpurilor în timpul somnului este caracteristică tinerilor căsătoriți, care se iubesc la nebunie. Le este ușor, simplu și confortabil unul cu celălalt.

Dacă nici una dintre poziții nu seamănă cu cea în care de regulă dormiți împreună cu partenerul, iar noi nu am explicat-o, nu uitați că cel mai important este ca noaptea să vă puteți sătura de somn și odihni eficient! 

Sursa

Distribuie articolul: