Top 10 obiceiuri ale femeilor care dau sexul peste cap

Top 10 obiceiuri ale femeilor care dau sexul peste cap

Obiceiul este a doua natură. Însă, de unele obiceiuri ar trebui să ne debarasăm cât mai repede. Și nu este vorba despre renunțarea la fumat, deși, asta trebuie să se facă în primul rând. Astăzi vom discuta despre obiceiurile proaste în sex. Multe femei, după o experiență sexuală nereușită cu un bărbat, încep să caute problema în el. Acolo sa-a grăbit…dincolo a întârziat…Mai întâi, încercați să analizați propriul comportament în pat și după asta căutați alte motive.

Top 10 obiceiuri ale femeilor care dau sexul peste cap

Poze standard

Fiecare femeie are câteva poze preferate de la care primește satisfacție. Însă, să practici sexul doar într-o singură poză, sau maxim două - este foarte plictisitor. Aceasta este anume acel obicei care vă privează, atât pe dumneavoastră cât și pe partener, de multe alte senzații plăcute. Apelați la aceste poze la etapa finală, iar până la asta, încercați alte poziții.

Algoritmul obișnuit

Orarul zilei - este un lucru bun. Însă sexul după programare – este rău. Din când în când, încercați să acționați impulsiv lăsându-vă furați de dorințe. De exemplu, substituiți sexul obișnuit și rapid de seară cu cel senzual de dimineață, sau renunțați la dormitor pentru a face sex în altă parte. Aventurile și acțiunile imprevizibile fac ca sexul să fie mai interesant.

Pasivitatea

Chiar și o inițiativă neînsemnată din partea femeii va fi apreciată de partenerul ei. El, la rândul său, va încerca să dea tot ce are mai bun. Femeile care le pot cere sau spune partenerilor ce vor de fapt primesc mult mai des acest lucru. De aceea, de ce să vă privați de satisfacții ? Uneori, trebuie să vă asumați inițiativa pentru ca amândoi să rămâneți satisfăcuți.

Imitarea orgasmului

On obicei care riscă să se transforme într-un complex. Cu cât mai des femeia se vede nevoită să emite un orgasm, cu atât mai mare este probabilitatea că ea va simți orgasmul din ce în ce mai rar, mai ales dacă face acest lucru regulat. De la obiceiul de a imita orgasmul până la frigiditate sunt doi pași. Nu este oare mai bine să identificați motivul pentru care nu aveți orgasm ? Odată ce veți soluționa această problemă, veți avea nu doar plăcere de la relațiile intime dar și satisfacție, iar partenerul dumneavoastră va fi în al 9-lea cer de fericire.

Top 10 obiceiuri ale femeilor care dau sexul peste cap

Romantism în exces

Lumânări și petale de trandafir în pat – este foarte frumos și romantic, dar nu în fiecare zi. Sărbătorile trebuie să fie organizate, însă, dacă partenerul nu știe ce arome preferați să aibă lumânările, asta nu înseamnă că trebuie să anulați sexul. Diversitatea – este una din bazele unui sex aprins. Astăzi – romantism, mâine – puțin desfrâu…Nu vă atașați de unul și același scenariu.

Discuțiile în pat

Majoritatea femeilor vor să discute după sex. Acea gamă de sentimente pe care le-a trezit partenerul, se manifestă prin discuții îndelungate. Poate din această cauză, bărbații, de multe ori se fac că adorm sau se așează la computer ? Cele mai utile discuții în pat - ghidul de acțiune pentru obținerea satisfacției și cuvinte calde după. Celelalte discuții ar fi de dorit să le lăsați pentru altă dată și altă locație.

Reținerea

Fantezia feminină nu are limite, însă, de multe ori, aceasta nu este pusă în aplicare din cauza timidității sau robusteții. Uneori, această problemă este soluționată cu ajutorul alcoolului, însă, aceasta este o metodă periculoasă de relaxare. Învățați să fiți degajată în pat, deschisă pentru experimente și puțin egoistă. Și dacă partenerul nu este un conservator încrezut, această slăbiciune plăcută va fi în beneficiul amândurora.

Top 10 obiceiuri ale femeilor care dau sexul peste cap

Implicarea

Transformarea fanteziilor în viață este corect și bine. Însă, trebuie să știți măsura. Este foarte ușor să te lași prinsă de propriile jocuri și să nu mai atragi atenția partenerului. Dar, el, de asemenea, are dreptul să-și facă propriile jocuri. Iar dumneavoastră trebuie să vă implicați în ele.

Nu este preludiu - nu este nici sex

Bărbatul excitat ar putea să vrea să grăbească evenimentele și în vâltoarea pasiunii să treacă direct la sex. Femeile, însă, nu sunt brichete, de regulă, nu se aprind de la o singură atingere. Ele-și doresc să fie sărutate, strânse în brațe, mângâiate. Totuși, nu este corect să renunțați la sex pentru că partenerul dumneavoastră ”s-a aprins” pentru un sex rapid și pasional. În acest caz, mult mai bine ar fi să vă asumați inițiativa și să luați situația sub control.

Ascunderea faptului masturbării

De cele mai multe ori, femeile ascund și nu arată partenerului că masturbează. Acest lucru poate fi generat de rușinea și frica că partenerul o va judeca sau va considera că nu o satisface pe deplin. Însă, doar femeia știe unde și cu ce intensitate să acționeze pentru a ajunge la culmea satisfacției. Și partenerul trebuie să știe asta. Pentru că satisfacerea unei femei este o adevărată artă și nu este ușor să cunoști această artă dacă femeia va ascunde propriile ei dorințe.

Distribuie articolul: