Be balanced – armonie între corp și suflet la Max Fitness

Be balanced – armonie între corp și suflet la Max Fitness

-
//
29.12.2016

Be balanced este un program elaborat pe baza tehnicilor de yoga, pilates și gimnastică Tai Chi. Acest tip de antrenament este considerat nu doar o gimnastică pentru corp, ci și un adevărat remediu împotriva stresului, capabil să relaxeze nervii încordați după o zi grea de muncă.

Be balanced – armonie între corp și suflet la Max Fitness

Acest antrenament este unic: pe de o parte, intră în categoria programelor Body & Mind, deoarece combină elemente de întindere și se execută în tempo mediu, pe de altă parte, este considerat funcțional, deoarece combină mișcări de kinezioterapie, care trec lin din una în alta.

Scopul principal al programului este întărirea mușchilor mici și a așa-numitor mușchi profunzi ai corpului:

✓ mușchii de susținere a coloanei, ceea ce îmbunătățește postura;

✓ mușchii interiori ai abdomenului, care permit tonifierea abdomenului căzut și reducerea circumferinței taliei;

✓ mușchii mici ai gambei și labei piciorului, ceea ce ajută la evitarea traumelor cu caracter sportiv sau casnic;

✓ programul permite, de asemenea, antrenarea statică a grupelor mari de mușchi, în complex cu exercițiile de întindere.

Antrenamentul reprezintă o trecere dinamică, lentă a unui exercițiu în altul, fără a simți o încordare puternică a mușchilor, iar lecția este percepută, mai degrabă, ca o gimnastică de relaxare a articulațiilor. Acompaniamentul muzical ales corespunzător ajută la eliminarea stresului, calmarea sistemului nervos și armonizarea gândurilor și corpului.

Aceste antrenamente nu necesită o pregătire specială, sunt recomandate pentru începători și reprezintă o alternativă bună pentru sala de forță. Exercițiile Be balanced sunt recomandate și pentru sportivii de performanță, deoarece ajută la dezvoltarea elasticității, îmbunătățirea coordonării și tonifierii mușchilor, contribuind la regenerarea lor rapidă. Aceste antrenamente pot fi frecventate și de femeile gravide, dar și de cele care au născut cu puțin timp în urmă. 

Be balanced – armonie între corp și suflet la Max Fitness

www.facebook.com/MaxFiness

www.maxfitness.md