Max Pump – antrenament de forță la Max Fitness!

Max Pump reprezintă un antrenament de forță sub acompaniament muzical, cu elemente de aerobică (pump aerobică). Max Pumb face parte din categoria de antrenamente cu intensitate crescută, iar scopul acestuia este un corp suplu, bine lucrat și reliefat.

În timpul antrenamentelor este important să respectați tehnica executării exercițiilor. Principalul este să alegeți corect greutățile corespunzătoare gradului dumneavoastră de pregătire pentru momentul respectiv și să creșteți eforturile pe măsura trecerii timpului, fără a pierde în calitatea executării exercițiilor. Pentru antrenamente se folosește inventar sportiv special: haltere, discuri, platforme step. Antrenamentele permit lucrarea tuturor grupurilor de mușchi, precum și întărirea sistemului cardiovascular.

Pentru începători se recomandă eforturi moderate, de cel mult o dată pe săptămână. Antrenamentele sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru reprezentantele sexului frumos. În schimb, acestea sunt contraindicate pentru persoanele cu traume ale aparatului locomotor, în perioadele de acutizare a bolilor cronice, a proceselor inflamatorii, iar în timpul sarcinii, exercițiile sunt permise doar cu acordul medicului. Acest program de antrenamente este recomandat persoanelor cu cu un anumit nivel de pregătire. Credeți în dumneavoastră și veți reuși!

Max Pump – antrenament de forță la Max Fitness!

Max Pump – antrenament de forță la Max Fitness!

www.facebook.com/MaxFitness.md

www.maxfitness.md