Alege mișcarea azi! Festivalul „Bucurie în mișcare” revine la cea de-a treia ediție

Alege mișcarea azi! Festivalul „Bucurie în mișcare” revine la cea de-a treia ediție

După prima săptămână de școală și grădiniță a venit timpul pentru o nouă aventură! Zis și făcut! Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță revenirea Festivalului „Bucurie în Mișcare” cu cea de a III-a ediție! Toată lumea care iubește mișcarea este așteaptată pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova.

Alege mișcarea azi! Festivalul „Bucurie în mișcare” revine la cea de-a treia ediție

Cu sloganul „Alege mișcarea azi”, evenimentul va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, având ca scop de a reuni împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți. Astfel, în acest an, ne așteaptă și mai multă distracție. Pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica  un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând astfel public de diferite vârste.

Kaufland promovează un stil de viață responsabil, conștient și mai atent, fie că e vorba de propria persoană, familie, cei din jur sau față de mediul înconjurător. În acest fel, ne bucură că acest parteneriat local a devenit deja o tradiție prin intermediul căruia aducem „Bucurie în Mișcare” pentru membrii comunității unde acționăm. Această zi este momentul perfect să ne reamintim că joaca nu are arie socială și să ne bucurăm împreună", a menționat Anna-Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România. 

Seara va fi culminată de un concert grandios, alături de Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band.

Pentru mai multe detalii și noutăți despre eveniment, accesați pagina de Facebook.

Alege mișcarea azi! Festivalul „Bucurie în mișcare” revine la cea de-a treia ediție

Despre ”Bucurie în Mișcare”

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implicăm pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

Distribuie articolul: