Ce surprize te așteaptă la Moldova Fashion Days Fall/Winter 2018-2019

Ce surprize te așteaptă la Moldova Fashion Days Fall/Winter 2018-2019

-
//
04.09.2018

Moldova Fashion Days revine în această toamnă cu cea de-a XIV-a ediție, care adună cei mai cunoscuți designeri din țară. În jur de 30 de producători autohtoni își vor prezenta noile colecții pentru toamnă- iarnă 2018-19. Unicul Show de modă din Moldova se va desfășura în perioada 15-16 septembrie și promite ceva excepțional!

Ce surprize te așteaptă la Moldova Fashion Days Fall/Winter 2018-2019

Toamna și iarna 2018/19 pentru Moldova Fashion Days vine în culorile alb și negru, în stil minimalist, cu elemente HiTec, forme simple, dar stricte. Intrarea pe podium va fi complet albă și se vor folosi lumini pentru a proiecta imagini si culori, și podiumul acoperit cu plastic sau plexiglass alb. Principalul efect îl va oferi jocul de lumini și umbre.

După eveniment, se va desfășura un after party cu o petrecere Meet&Greet, cu un public select, la care oaspeții se vor întâlni cu designerii preferați.

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now„. De această dată, la fashion show vor participa peste 30 de designeri autohtoni.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Puteți achiziționa bilete la cel mai tare fashion show al toamnei pe iticket.md