Idei de cadouri scumpe pentru persoana iubită

Idei de cadouri scumpe pentru persoana iubită

Nu este ușor să alegi cadoul potrivit pentru persoana dragă, chiar dacă nu ai restricții la capitolul costuri. Cadourile scumpe ar trebui să fie nu numai valoroase, dar și utile, precum și să se potrivească cu gusturile destinatarului. Pentru a-ți impresiona jumătatea nu numai cu prețul darului, ar trebui să fie ales cu grijă. Astfel, vă oferim câteva idei de cadouri valoroase.

PENTRU EA:

Cadouri scumpe clasice

Prima ce ne vine în minte atunci când ne gândim la un cadou valoros sunt bijuteriile. Acestea ar trebui să fie alese ținând cont de gusturile femeii iubite și de cunoștințele ei în acest domeniu. Aflați ce accesorii preferă partenera - luminoase și masive sau delicate și aproape invizibile. Află ce fel de pietre îi plac: diamante sau rubine strălucitoare, perle delicate sau safir rafinat.

Un cadou util și deloc ieftin pentru o femeie cu care aveți o relație strânsă vor fi blănurile. Puteți alege o blană sau un palton stilat. De asemenea, puteți dărui produse din piele, de exemplu, o geantă de mână de la brand bine-cunoscut, un clutch de seară sau o servietă pentru muncă.

O femeie modernă trebuie să fie în pas cu ultimele tehnologii. Așa că nu vei da greș dacă îi alegi persoanei iubite un smartphone performant. Într-adevăr, un iPhone este un cadou scump, de care se va bucura orice femeie.

Ei bine, nu ar trebui să uităm de mașini. O mașină bună va topi inima oricărei femei.

Alte cadouri scumpe pentru femei:

 • Vacanțe într-o stațiune bună
 • Picturi și alte obiecte de interior exclusive
 • Antichități
 • petrecere elegantă
 • Shopping cu un ghid de modă

Idei de cadouri scumpe pentru persoana iubită

PENTRU EL:

În topul preferințelor, desigur, se regăsesc ceasurile. Ce bărbat nu și-ar dori un ceas bun? Sigur, nu vei da greș cu acest cadou, mai ales dacă iubitul tău este o persoană solidă și mereu ocupată.

Atunci când alegi cadoul perfect pentru el, trebuie să te gândești la câteva aspecte importante. În primul rând, e cazul să atragi atenția la preferințele bărbatului. 

Hobby-urile și interesele lui te vor ajuta să iei un cadou scump, interesant și util. De exemplu, dacă este pasionat de vânătoare, atunci poți să-i oferi o armă unică sau un cuțit de vânătoare. Dacă e pescar, atunci cauți o undiță bună sau o barcă gonflabilă, la muzicieni poți să le dăruiește un instrument muzical, la un specialist IT - un computer puternic sau un dispozitiv de calculator pentru jocuri.

La fel de important este să atragi atenția la vârstă

E cel mai dificil să alegi daruri pentru bărbații de circa 30 de ani. Cu toate acestea, pentru această categorie de persoane, spectrul de cadouri este cel mai variat.

Iată câteva opțiuni:

 • Butoni;
 • Armă exclusivă;
 • Lenjerie de corp sau haine scumpe;
 • Ceasuri de sport;
 • Echipament sportiv;
 • Stilou 3D;
 • Ochelari de realitate virtuală;
 • Băuturi de colecție (de exemplu, vin, șampanie, cogniac).

Idei de cadouri scumpe pentru persoana iubită

Ce puteți dărui unui bărbat mai în vârstă?

Bărbații mai înstăriți, de regulă, preferă obiecte rafinate. Pentru ei puteți alege:

 • Tablouri;
 • Sculpturi și elemente de decor de la designeri celebri;
 • Butoni din aur;
 • Cutie de șah;
 • Figurine din bronz;
 • Figurine din aur și medalii comemorative.

CADOURI PENTRU AMBII:

Surprizele originale. Dacă partenerului tău nu îi este frică de lucrurile și experiențele ieșite din tipare, atunci alegerea ta poate fi:

Catelus de rasă super-scump. Este necesar să analizezi dacă proprietarul va fi capabil să aloce suficient timp pentru îngrijirea animalelor de companie. În plus, întreținerea unui câine de rasă nu va fi accesibilă pentru o persoană cu un venit mic.

Călătorie pe insule exotice. Un astfel de cadou va impresiona pe oricine. Dar ar trebui să iei în calcul disponibilitatea partenerului și să reușești să pui la punct toate detaliile înainte de călătorie.

O petrecere pe un iaht. Dacă alegi cadou unui iubit, atunci această opțiune este destul de potrivită, dar asigură-te că nu are frică de apă.

O copie în miniatură a iubitei/iubitului. Sigur, vei surprinde persoana dragă cu o papușă care îi reflectă chipul în totalitate. Astfel de lucrări se execută la comandă, de dimensiunile unei păpuși: de la 30 cm până la 1 m. Recomandăm una de 40-50 cm. Timpul de execuție a lucrării este de 3-4 săptămâni. Costul minim al unei păpuși ar fi de la 650 de euro.

Certificat cadou. Dacă decideți să oferiți un cadou scump, dar nu îl puteți alege și vă este frică să cheltuiți o mulțime de bani pe ceva inutil, atunci cereți de la persoana iubită o listă cu darurile pe care și le-ar dori. Iar cel mai simplu mod este să-i oferiți un certificat cadou de la magazin de o sumă mare. Credeți-ne, un voucher de la un magazin de bijuterii va mulțumi orice femeie.

Idei de cadouri scumpe pentru persoana iubită

Sursa: Mamaplus.MD

Distribuie articolul: