Amestecul care te scapă de pungile de sub ochi

Amestecul care te scapă de pungile de sub ochi

Dacă și tu ai pungi sub ochi, ne dăm seama cât de greu îți este să scapi de ele sau să le ascunzi sub machiaj. Odată cu înaintarea în vârstă, această problemă estetică devine din ce în ce mai vizibilă și mai greu de tratat. Unele femei ajung chiar să facă intervenții chirurgicale. Însă, până a ajunge la estetician, îți prezentăm o soluție practică, pe care o poți încerca și tu acasă.

Amestecul care te scapă de pungile de sub ochi

Nu te costă prea mult și promite să diminueze aceste pungi încă de la primele utilizări.

Ingrediente:

  • 10 picături de ulei esențial de lavandă
  • 14 ml de de gel de Aloe Vera
  • 14 ml de apa de Hamamelis
  • 10 picături de ulei de mușețel.

Se pun ingredientele în bol și se amestecă până când se solidifică preparatul. Imediat după ce te trezești și te speli pe față, aplică puțin produs în jurul ochilor și lasă să acționeze cât mai mult timp. Îndepărtează produsul în exces cu un șervețel. De asemenea, se recomandă folosirea unei creme de ochi după ce se aplică acest produs.

Sfaturi utile!

Pentru a nu avea pungi sub ochi, poți încerca să faci câteva exerciții. Cosmeticienii recomandă să faci mișcări ale feței și astfel să tonifiezi fața.

De asemenea, cel mai bine ar fi să dormi cu fața în sus pentru a evita apariția pungilor de sub ochi.

Cât despre curățarea feței, trebuie să faci un obicei din a-ți curăța machiajul în fiecare seară și să aplici un toner și o cremă hidratantă pentru noapte.

Sursa: teotrandafir.com