Vopseaua naturală, care protejează părul

Vopseaua naturală, care protejează părul

Modul în care arată părul poate spune foarte multe despre noi, de aceea cu toții ne dorim un păr frumos și strălucitor, chiar și atunci când îi schimbăm culoarea. Acest lucru este posibil cu noua vopsea Color&Soin, fără amoniac, ce colorează și protejează în profunzime firul de păr, chiar de la prima utilizare.

Vopseaua naturală, care protejează părul

Specialiștii francezi au înlocuit amoniacul, ce deteriorează părul, cu etanolamina – o substanță ce reglează pH-ul atunci când părul este colorat sau decolorat. Mai mult decât atât, acest agent alcalin favorizează ridicarea solzilor firului de păr pentru o mai bună penetrare a culorii. Acesta este ajutat și de o emulsie de peroxid, ce determină vopseaua să pătrundă la nivelul tijei firului de păr. Astfel, culoarea se menține mult timp, iar firele de păr alb sunt acoperite sută la sută chiar de la prima vopsire.


Color&Soin oferă o gamă de 26 de culori, bazate pe ingrediente naturale, ce dezvăluie strălucirea interioară a părului. Extractul din uleiul de cocos, numit cocamidă, crește vâscozitatea, având și excelente proprietăți de emulsifiant. Iar amestecul de proteine hidrolizate, extrase din soia, grâu, ovăz și porumb, cu proprietăți dermo-protectoare și restructurante, facilitează descurcarea și periajul.

Înainte de colorare, toarnă vopseaua Color&Soin în sticla de agent fixator, agită 2 minute și aplică mai întâi la rădăcina, apoi pe toată lungimea părului, pentru o perioadă de 20 de minute. În cazul în care se dorește acoperirea firelor de păr alb, timpul de menținere a vopselei pe păr se va dubla. După 20 sau 40 de minute, toarnă pe cap puțină apă caldă și masează timp de câteva minute, această procedură contribuie la emulsionarea vopselei.

Vopseaua naturală, care protejează părul

Părul se clătește bine de vopsea, apoi se spală cu un șampon blând. Ulterior, aplică balsamul Color&Soin pentru două minute. PH-ul acestuia completează procesul de vopsire, contribuind la închiderea solzilor firului de păr și la o fixare permanentă a pigmentului.Totodată, uleiurile esențiale de rozmarin și eucalipt pe care le conține balsamul, purifică și tonifică părul, oferindu-i și un miros plăcut.

Cele 26 de nuanțe de la Color&Soin au fost testate dermatologic, respectă specificul părului, fără riscuri de iritatie sau alergie.

Distribuie articolul: