Zodiile care nu au șanse să devină lideri

Zodiile care nu au șanse să devină lideri

-
//
10.10.2018

Dacă unii oameni sunt lideri înnăscuți, alții nu pot face față unui post de conducere. Se pare că, în funcție de zodia pe care o avem, putem determina dacă suntem capabili să oferim indicații, soluții și sugestii celor din echipă, indiferent de activitatea realizată. Iată care sunt zodiile nepotrivite pentru poziția de lider:

Zodiile care nu au șanse să devină lideri

Gemeni
Gemenii fac parte din categoria celor mai puțin competenți lideri. Deși sunt grijulii și sensibili, este puțin probabil ca Gemenii să conducă mai mulți oameni, din cauza nesiguranțelor și lipsa încrederii în sine.

Vărsător
Nu numai că nu este un bun lider, dar Vărsătorul nici măcar nu se străduiește să devină unul. Dacă totuși observi un Vărsător care a preluat controlul, pregătește-te pentru lipsă de inspirație. Această zodie are capacități de organizare, însă nu este cel mai potrivit în a lua decizii pentru mai multe persoane.

Pești
Din cauza hiper-sensibilității unui Pești, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a-l alege lider, indiferent de situația sau activitatea care necesită unul. Peștii nu ar rezista nici măcar o zi într-un birou din zona politică, din simplul motiv că nu au acea pasiune necesară pentru a face acest lucru.

Rac
Racii sunt fericiți în interiorul casei. Deși ar putea lua în considerare un rol precum activist pentru o anumită cauză în social media, când vine vorba să se zbată pentru a produce schimbarea pe care și-o dorește, o va lăsa pe seama altcuiva. Racii îi lasă pe ceilalți să facă treaba grea pentru a se putea sustrage mai târziu cu ușurință.

Scorpion
Deși le place să dea ordine, atunci când trebuie să preia controlul, se plictisesc. Nu vor să se confrunte cu ego-ul care vine odată cu poziția de lider, se identifică mai mult cu postura de erou al acțiunii și căutător de pericole. Vor face ce le spune liderul, deși preferă să lucreze singur.

Fecioară
Un lider sub semnul Fecioarei este un adevărat dezastru. Deși ar putea avea viziuni despre ei înșiși în diferite ipostaze de conducere, adevărul este că sunt prea nervoși pentru a fi capabili să gândească limpede în situații tensionate. De obicei, nu au echilibrul sau răbdarea pentru a conduce pe altcineva în afară de propria persoană.

Sursa: elle.ro