Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Știrea despre căsătoria Angelei Gonța și a lui Vlad Filat a fost o adevărată senzație. A doua senzație a fost apariția micuței Ekaterina. Mamaplus.MD îi plac senzațiile nu mai puțin decât dumneavoastră! Așa dar am decis să mergem în ospeție la această familie.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii A fost ușor să nașteți sub privirile atente ale întregii lumi?

Nu am avut o astfel de senzație. Dimpotrivă, am avut o sarcină grea, iar asta m-a ținut aproape izolată în această perioadă. Dar ca jurnalist, sunt obișnuita cu atenția publică.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Discutați subiecte politice sau odată cu apariția fiicei, discutați în public doar probleme care trezesc interesul proaspetelor mame?

Pot să discut despre orice, dar majoritatea mă întreabă despre Ekaterina. Bănuiesc că este o perioadă prin care trec toate mamele.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii De la bun început ați înțeles, că un soț-politician petrece puțin timp acasă. Doar era mult mai simplu dacă era un inginer ordinar?

Știu ce înseamnă să fii ocupat din proprie experiență. În perioada în care am fost și reporter, și prezentor de știri lucram cate 12 ore pe zi, fără a ține cont de sărbători sau zile libere și știu cât de important este să ai susținerea oamenilor dragi într-o astfel de situație. Nu m-am plâns nicio secundă pe programul încărcat al soțului. Mai ales că și eu sunt mai mereu ocupată.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Vă veți strădui să-i faceți pe toți copiii soțului prieteni sau comunicarea dintre copii va fi alegerea lor personală?

Este alegerea copiilor. Va fi exact așa cum își vor dori ei.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Nu vă speria invidia oamenilor?

Invidia este un sentiment care-l distruge pe cel ce invidiază. Cancerul sufletului, așa i se mai spune. Eu cred ca cei care suferă de această boală ar trebui să ceara ajutorul și să se trateze.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Aveți printre cunoștințe proaspete mămici, cu care puteți împreună ieși zilnic la o plimbare?

O, da! Doar la PRO TV suntem cinci proaspete mămici. Ne întâlnim pe coridoare și, bineînțeles, discutăm despre copiii noștri. Majoritatea prietenelor mele au copii mici. Nu ne plictisim, credeți-mă.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Multe mame se plâng pe depresia postnatală. Ea a trecut pe alături de dvs.?

Așa cum vă spuneam, sarcina mea a fost atât de complicată, încât ce a urmat după nașterea Ekaterinei mi s-a părut foaie verde. (râde) Am avut noroc și de mama mea care mi-a fost alături primele luni. Apoi am revenit la birou iar, în ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Cum a fost ales numele pentru mica Ekaterina?

Eu îi spun fetei mele Ekaterina. Chiar și atunci când o alint tot Ekaterina îi zic. L-am ales încă înainte ca să rămân însărcinată. Mi-a plăcut cum sună.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii De acum încolo profesia dvs. – este soție, mamă, sau cariera încă nu s-a terminat?

Am lucrat până în luna a 8-a de sarcină și m-am întors la birou când Ekaterina a împlinit 4 luni. Lucrez de la vârsta de 17 ani și nu-mi imaginez cum ar fi altfel. Acum sunt editorul șef al site-ului Perfecte.md. Nu m-am gândit să renunț vreodată la cariera mea. Doar am pus punct unui capitol care se numește “știri”. Va urma altul care, sper eu, mă va ține la fel de mult în priză.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Toate fotografiile înainte de a fi postate pe rețelele de socializare sunt cenzurate de soț?

Sunt liberă să fac ce îmi doresc, inclusiv pe pagina mea de facebook. Doar că eu nu sunt o victimă facebook. Nu simt nevoia să anunț ce mănânc, cu cine, cum mă simt s.a.m.d.

Angela Gonța: În ritmul pe care îl trăiesc acum, nu prea îmi arde de depresii Vă este dor de pupitrul de știri?

Uneori mi se face dor. După 14 ani de televiziune , cred că e firesc așa să fie. Mai ales că eu am făcut cu mare pasiune ce am făcut.