Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Maternitatea a inspirat-o pe tânăra mămică să creeze lucruri frumoase, unice, care pot fi transmise din generație în generație. Geta Tihu și-a transformat pasiunea pentru cruciulițe într-o mică afacere, care poartă numele “Tihu’s Embroidery Studio”.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Când ai descoperit pasiunea pentru broderie?

Am început să activez în acest vast domeniu după ce a venit în această lume minunata mea fetiță. Speram că vom avea gemeni și ne programasem, cumva, cu soțul, dar îndată ce am aflat că vom avea doar o fetiță, pentru început, mi-am dat seama că voi dispune de mai mult timp liber și că ar fi binevenită o activitate suplimentară. Astfel, în scurt timp după ce a venit Pelaghia, am început să schițez un plan de realizare a acestui proiect pe care l-am îndrăgit și îmi este ca al doilea copil. Muncesc la el cu multă dăruire și atrag o atenție specială la fiecare detaliu, pentru că produsul final e destinat celor mai scumpi din viața noastră, copiilor. Lucrez la fiecare set de străițe de botez ca pentru mine, ca pentru copilul meu, fiind conștientă că doar așa pot să mulțumesc un bunic sau un părinte care așteaptă hăinuțele brodate.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Ai făcut niște cursuri în acest domeniu?          

Da, cu siguranță am învățat multe lucruri inițial, până a începe executarea seturilor de botez și străițelor pentru familie. Prima sursă de cunoștințe în arta cruciulițelor a venit de la sora mea, Ina, care face niște lucrări brodate superbe, impecabile, destinate bebelușilor și tuturor celor care iubesc arta și frumosul.  

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea principală de inspirație rămâne copilul meu deși, de obicei, pentru  fiecare piesă brodată lucrez în tandem cu cei care comandă seturile de botez și cu colegii, care sunt foarte prețioși pentru mine. Fetița mea îmi oferă ocazia să creez ceea ce îmi aparține integral, fără aportul celor din jur.  

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Care a fost prima piesă brodată de tine și cum arăta?

Dacă mă refer la primul set de străițe de botez executat, atunci a fost acesta de mai jos. A fost executat cu mare responsabilitate, am depus mult suflet și am lucrat un ornament cu pătrățică minimă. Toate detaliile au fost stabilite cu mămica, care comandase setul pentru ziua încreștinării fetiței și articolele urmau să fie îmbrăcate la biserică. Sunt recunoscătoare acestei mămici, care mi-a acordat atunci toată încrederea.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Care este broderia pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Din punct de vedere emoțional, execut cu ușurință toate lucrările, pentru că îmi place ceea ce fac și fiecare din ele e ca o călătorie, o călătorie spre un vârf de munte. Urcând un munte, pe alocuri nu e ușor, dar știi că de acolo, de sus, o să ai un peisaj minunat. Nu e ușor să execut un set de botez, căci e lucru artizanal, integral, dar sunt motivată să văd rezultatul final, mai ales în cazurile când execut un ornament nou, pe un croi nou si o pânză deosebită.

Mi-a luat mult timp executarea unui set de străițe pentru întreaga familie, pentru părinți și două fetițe minunate. A fost un volum mai mare de broderie, o broderie cu maci, care a solicitat multe nuanțe de ață, dar rezultatul final, ca de obicei, a șters orice urmă de oboseală.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Ce preferi să brodezi?

Ador să execut seturi de străițe de botez pentru bebelușii care urmează să le îmbrace în ziua încreștinării sau la sărbătoarea de după botez, ador să lucrez cu familii cu tradiția în sânge, care rămân fidele valorilor neamului lor. Seturile de botez rămân a fi predominante per totalul comenzilor.

Un loc aparte în sufletul meu îl au seturile de articole vestimentare brodate pentru toată familia, pe care le lucrez cu o enormă mândrie.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Cât costă, în medie, o haină brodată?

Dacă discutăm de prețuri, sunt variate și sunt calculate în conformitate cu volumul de lucru și nu în ultimul rând ca broderie, complexitatea uzorului și numărul de nuanțe de ață utilizată.

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți Cum și unde pot face comanda potențialii clienți?

Așteptăm, cu mare drag, să ne găsiți pe pagina noastră de facebook, “Tihu’s Embroidery Studio”. Primim comenzile online, discutăm tot acolo detaliile comenzii, pentru a oferi clientului produsul pe care și-l dorește. Suntem bucuroși că clienții noștri foarte des aleg și pot fi designerii vestimentației pe care ulterior o îmbracă la evenimente de familie.  

Geta Tihu brodează hăinuțe unice pentru bebeluși, copii și adulți

Sursa: Mamaplus.MD

Distribuie articolul: