Vitamine speciale pentru copii speciali

Vitamine speciale pentru copii speciali

Corpul uman nu poate funcționa fără vitamine și minerale. Cu atât mai mult, un organism aflat în creștere, adică în dezvoltarea tuturor sistemelor vitale, cum este cel al copiilor, are nevoie de întreagă gama de vitamine și minerale.

Fără dozele zilnice necesare apar carențe, care se manifestă în diferite simptome neplăcute, de la oboseală și somnolență, la lipsa poftei de mâncare și diferite probleme digestive, afecțiuni cutanate și imunitate scăzută.

Pentru a înlătura orice problemă în procesul de creștere și dezvoltare armonioasă a copiilor, specialiștii francezi au creat o gamă întreagă de suplimente alimentare naturale. Acestea suplinesc vitaminele lipsă din organism și oferă sănătate zilnică micuților, chiar din primul an de viață. În plus, siropurile au un gust plăcut și sunt acceptate chiar și de cei mai încăpățânați copii.

De exemplu, 5 ml de Special Kid Multivitamines cu lăptișor de matcă asigură doza zilnică de vitamine din echipa B, C și PP, astfel încât micuțul să nu obosească fără temei, să aibă un sistem nervos și imunitar sănătos. În plus, lăptișorul de matcă oferă organismului vitaminele A și E, dar și minerale precum cupru, fier și fosfor.

Siropul Special Kid Vision are grijă de agerimea ochilor, având efect de antioxidant. Suplimentul este indicat copiilor pentru îmbunătățirea acuității vizuale, pentru evitarea sau stoparea miopiei, tratarea sindromului de ochi uscat, dar și atunci când ochii obosesc repede, iar vederea devine neclară. Doza zilnică recomandată este de 10 ml pe zi, pentru copiii de până la 5 ani, și de 20 de ml pentru cei mai mari.

Un alt sirop din gama specială franceză asigură copiilor o dezvoltare corectă a sistemului osos. Este vorba despre Special Kid Calciu, Magneziu, Zinc și vitamina D, care se administrează pentru înlăturarea carențelor și evitarea problemelor grave de sănătate, cum sunt rahitismul, osteoporoza, bolile cardiovasculare sau o slabă dezvoltare a oaselor.

Suplimentele alimentare Special Kid vizează, în mod special, copiii mici, contribuind la dezvoltarea normală cognitivă a acestora. Potrivit specialiștilor, copiii care au constant un nivel echilibrat de vitamina D în sânge prezintă un risc mai scăzut de a suferi, în viitor, de hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, astm, depresie sau cancer de sân decât cei care suferă de fluctuații sau carențe.

Produsele Special Kid pot fi procurate de pe site-ul farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!