Lucruri care categoric nu trebuie păstrate în casă

Lucruri care categoric nu trebuie păstrate în casă

Locuința este o proiecție a corpului și sufletului omului. Iar ceea ce se află în casă, are legătură cu viitorul nostru, dorințele și subconștientul nostru. Faceți o mică inventariere a locuinței dvs. și aruncați lucrurile, care pot afecta energia pozitivă a încăperilor. Ce lucruri nu ar trebui păstrate în locuință, aflați în articolul ce urmează.

Lucruri care categoric nu trebuie păstrate în casă

Hainele și încălțămintea ruptă pe care nu o mai purtați. Vesela cu fisuri. Vesela pentru bucătărie simbolizează familia, defectele acesteia reflectă problemele în relație.

Dispozitivele defectate, oglinzile sparte. Străduiți-vă să păstrați curățenia în casă și să nu transformați locuința într-un depozit . Forțele întunericului adoră deșeurile, murdăria, corpuri nespălate și suflete murdare.

Cadourile care nu v-au fost pe plac – aduc nefericire, asta pentru că au fost dăruite cu sentimente ranchiunoase.

Tablourile cu o imagine care provoacă disconfort ochiului – influențează negativ asupra psihicului, tulbură liniștea sufletească. Tablourile, în care sunt reprezentate animale fioroase – creează nervozitate, agresiune și negativism în relațiile locuitorilor casei. Pot provoca scandaluri.

Lucruri care categoric nu trebuie păstrate în casă

Lucrurile cu un trecut negativ, precum cele cumpărate în diverse condiții negative, lucruri care amintesc de ceva trist. Lucrurile, care probabil, au fost folosite în scopuri magice. Este vorba de unele atribute africane și orientale (măști, statui, simboluri) pot fi surse de energie dăunătoare.

Obiecte anticariat cu o energie neclară sau dubioasă. Mobilă cu colțuri ascuțite, care taie spațiul.

Diverse plante cățărătoare – au proprietatea de a atrage diverse boli stăpânilor casei. De asemenea, se consideră, că plantele respective și lianele atrag singurătatea femeilor.

Stuful ținut în casă prevestește boală, moarte, văduvie. Ramurile de conifere sunt binevenite în casă doar în perioada sărbătorilor de iarnă.

Lucruri care categoric nu trebuie păstrate în casă