De ce nu trebuie să aflați din timp sexul copilului?

De ce nu trebuie să aflați din timp sexul copilului?

Majoritatea părinților vor să afle sexul copilașului încă din primele zile de sarcină. În timp ce psihologii recomandă să păstrați intriga și să așteptați nașterea bebelușului. De ce?

De ce nu trebuie să aflați din timp sexul copilului?

1. Mai puține sfaturi – mai multă liniște. Atunci, când la 18-a săptămână de sarcină dvs. veți afla cine se va naște, începând cu a doua jumătate a sarcinii așteptați sfaturi și recomandări de la părinții ”cu experiență”. Ei neapărat vă vor povesti ce greutăți vă așteaptă, de ce este mai bine să crești un băiat sau o fetiță, etc..Oare vă trebuie să auziți toate aceste lucruri?

2. Verificați metodele bunicii. Aceasta este încă o metodă de a vă distra în timpul sarcinii – să aflați sexul bebelușului fără ecografie. Veți atrage atenție la forma burticăi, la preferințele culinare, visuri, și cu siguranță veți descoperi ceva interesant.

3. Nu veți fi dezamăgită. Deseori, atunci când părinții află în urma examinării ecografice că vor avea un băiețel și nu o fetiță – puțin se indispun. În timpul nașterii, dvs. cu siguranță nu veți trăi un sentiment similar și veți înțelege, că nu este nici o diferență – dacă aveți băiat sau fată.

4. Fără stereotipuri. În așa fel veți evita cadourile de culoare roz sau albastru. Prietenii și rudele vor dărui hăinuțe și jucării de culoare bej, galben sau verde.

5. O surpriză care va rămâne în memoria dvs. pentru toată viața. No comment.

Gândiți-vă, natura a făcut în așa fel, ca femeia să nu afle sexul copilului până la naștere. Poate merită să avem încredere în ea?

De ce nu trebuie să aflați din timp sexul copilului?