Cum planificam sexul bebelușului conform regulilor Fang Shui

Cum planificam sexul bebelușului conform regulilor Fang Shui

Pentru cei care doresc să conceapă un copil de un anumit sex, site-ul pentru mame mamaplus.md recomandă să luați în calcul regulile Fang Shui la acest capitol. Se consideră, că sexul bebelușului poate fi planificat ușor dacă te conduci de aceste reguli, cel mai important însă este să respecți anumite cerințe.

Cum planificam sexul bebelușului conform regulilor Fang Shui

Sfaturi generale pentru concepția planificată.

Sistemul Fang Shui conține mai multe direcții de care trebuie să te conduci. În primul rând, trebuie să te programezi pentru rezultatul final, pentru a vedea clar scopul. În al doilea rând, elaborați pentru dvs ”o instrucțiune pas cu pas” pentru realizarea scopului, unde veți nota fiecare pas – atunci este cel mai simplu să te programezi pentru un rezultat pozitiv. În al treilea rând, gândurile noastre se materializează – imaginați-vă bebelușul pe care vi-l doriți.

Concepția după timp

Timpul concepției desigur că nu oferă garanții, precum că copilul se va naște de sexul dorit. Totodată, înțelepții chinezi susțin, că acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de spiritualitate, necredința în ceea ce facem. Asta pentru, că acțiunile susținute de credință sunt mult mai de succes și rezultative, decât faptele noastre pe care le facem la întâmplare. Dacă vorbim despre timp, în acest sens sunt importante și lunile și zilele în care trebuie conceput bebelușul. Planificarea sexului copilului după luni potrivit regulilor fang shui poate fi făcută doar în cazul în care te conduci de tabel: aici cifrele de la 1 până la 12 înseamnă lunile, iar jos – vârsta completă a mamei. Ulterior, vom adăuga la vârsta mamei luna și aflăm că în ziua pară (ne uităm sus care lună este) este cel mai probabil să concepeți o fetiță, iar în zilele impare - băiețel. Dacă vorbim despre zile, atunci potrivit regulilor fang shui sexul bebelușului este planificat în felul următor: ca punct de plecare luăm ultima zi a ciclului menstrual și calculăm de atunci zilele. În toate zilele pare există probabilitatea conceperii unui băiețel, iar în cele impare – a unei fetițe.

Sexul bebelușului în somn!

Pe lângă aceste metode, fang shui recomandă planificarea sexului copilului cu ajutorul poziției corpului femeii în timpul somnului. Dacă dormiți cu capul în partea de sud, atunci veți naște o fetiță, iar dacă în partea de nord – băiețel.

Cum planificam sexul bebelușului conform regulilor Fang Shui

Alimentarea: băiat sau fată?

Sexul copilului poate fi planificat cu ajutorul produselor alimentare. Astfel, până la concepția planificată ar fi bine să vă abțineți de la mâncărurile din pește și carne dacă doriți să aveți o fetiță. În această perioadă de timp optați pentru un regim alimentar vegan, atunci și șansele vor spori. Dacă doriți să aveți un fiu, atunci mâncați din plin fructe de mare și carne, însă încercați să evitați făinoasele și dulciurile. Aceleași preferințe alimentare trebuie să le aibă și partenerul dvs.

Activizați partea de vest a locuinței

Puneți o figurină-bebeluș de sexul dorit în partea de vest a apartamentului. Aceasta trebuie să fie menținută în curățenie și nu trebuie lăsată singură. Este bine să puneți alături câteva jucării pentru copii. Este important să rețineți, că aplicarea complexă a metodelor respective este cheia succesului dvs. Încercați și veți reuși!