Când va avea loc Moldova Fashion Days, ediția de primăvară

Când va avea loc Moldova Fashion Days, ediția de primăvară

Designerii autohtoni pregătesc colecții primăvăratice pentru cea de-a 13-a ediție a „Moldova Fashion Days”. Evenimentul fashion se va desfășura pe 17 și 18 martie.

Când va avea loc Moldova Fashion Days, ediția de primăvară

APIUS lansează apel public pentru înregistrarea creatorilor de-acasă la ediția de primăvară-vară a evenimentului Moldova Fashion Days.

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Evenimentele Moldova Fashion Days adună reprezentanți importanți din industria fashion, persoane notorii și influente.

Moldova Fashion Days este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.