Culoarea aței pe care o porți la mână îți influențează destinul

Culoarea aței pe care o porți la mână îți influențează destinul

Majoritatea oamenilor poartă câte un fir de ață roșie la mână, neștiind care sunt proprietățile firelor de alte culori. Însă, și cele din urmă sunt în măsură să exercite o influență semnificativă asupra destinului omului și să atragă norocul în viața sa.

Culoarea aței pe care o porți la mână îți influențează destinul

Verde

Cu ajutorul firului verde poți atrage prosperitatea. Ajută în orice început, permite unei persoane să crească și să aibă succes.

Verde închis

Această culoare creează o atmosferă calmantă în jurul proprietarului firului. Îl poți pune la mână înainte de o conversație importantă și serioasă.

Oranj

Fiecare ar trebui să aibă un fir de această culoare. Ajută la atragerea norocului, protejează de diverse boli.

Roz

Îmbunătățește considerabil fluxurile energetice ale femeilor. Regina din Saba, care a fost cunoscută pentru frumusețea și înțelepciunea ei, purta un astfel de fir.

Galben

Clarvăzătorii începători poartă acest fir galben, deoarece protejează de magie „neagră“, boli și te urcă pe culmile succesului.

Albastru închis

Culoarea cea mai potrivită pentru a atrage norocul în afaceri. Firul albastru simbolizează pacea sufletească, armonia, prin urmare, ajută persoana să se concentreze asupra sarcinii pe care o are.

Albastru deschis

O culoare excelentă pentru cei care nu știu la cine să se adreseze după sfaturi.

Un astfel de fir te va ajuta să găsești un mentor spiritual puternic, care te va ajuta cu sfaturi și acțiuni practice.

Traducere: Mamaplus.MD