O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică

O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică

Elegante, colorate, cu paiete, pietre, pene și tot felul de stofe rafinate, rochiile de seara le pot face pe femeile de toate vârstele să se simtă special. O mămică din Capitală a schimbat jobul plictisitor de birou pe a activitate cu adevărat creativă. Diana Mulencova coase seturi de rochițe cochete pentru mamă-fiică, care sunt la mare căutare de toată lumea.

O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică

Cum ți-a venit ideea de a crea rochițe mamă-fiică?

Ideea a apărut spontan după ce am mers în concediu de maternitate pentru a doua oară. Am decis să încep să cos hăinuțe pentru mine și copiii mei. M-am dus la cursuri individuale de cusut și datorită profesoarei mele am început să creez primele rochițe. Inițial, le făceam pentru mine, până la sfârșitul verii creasem 10 rochii. Eram foarte mândră de această realizare. Ei bine, la cea de-a 35-a aniversare a mea am decis să-mi cos primul set de rochițe maia-fiică. De la aceste ținute totul a început.

Ce experiență ai în domeniu croitoriei?

Nu am avut vreo experiență în acest domeniu, deoarece eram angajată la bancă și mi-am făcut studiile la ASEM. În doi ani, încet-încet am dezvoltat această afacere, iar astăzi coasem rochii cochete pentru micile prințese la salonul Mini Lady. Tot aici puteți închiria o rochie pentru un eveniment deosebit.

O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică

Fiica te ajută cu anumite sfaturi sau sugestii? 

Fiica mea încearcă mereu să mă ajute. Evident că deocamdată nu știe a coase, dar acum lucrăm la o colecție de vară pentru fetițe și ea îmi dă mereu sfaturi utile și obiective, iar acest lucru este foarte important.

Cum reușești să te dedici familiei, dar și acestei activității?

Scumpa mea mămică mă ajută se reușesc în toate și acasă, și la locul de muncă. Bineînțeles, că și soțul meu, are un aport foarte mare. Fără ei, probabil, ar fi fost foarte dificil să încep și să dezvolt această activitate.

O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică

Ce sfat le-ai oferi mămicilor care sunt în concediu de maternitate și doresc să înceapă o activitate creativă?

Principalul sfat pentru toate mamele care sunt în concediu de maternitate ar fi să nu se teamă să încerce ceva nou. Și chiar să înceapă, pentru că s-ar putea să aibă un adevărat talent, care va aduce multă bucurie altora!

O mămică din Chișinău coase rochițe cochete pentru mamă-fiică​​

Sursa: Mamaplus.MD