mamaplus

Colibri

Colibri – gustul plăcerii!

Compania UNGAR SRL, producătoare de torturi și deserturi sub marca comercială COLIBRI, a fost fondată în anul 1997. În prezent, UNGAR este unul din lideri în fabricarea produselor de patiserie.

Sortimentul COLIBRI conține peste 100 de denumiri de torturi, prăjituri, biscuiți și copturi. Cofetarii UNGAR sunt mereu axați pe extinderea sortimentului, prin crearea unor deserturi noi și îmbunătățirea celor existente. În anul 2019, pentru prima oară în Moldova, UNGAR începe producerea în masă a două serii de torturi premium – torturile pe bază de mousse și torturile NOSTALGIE care conțin ingrediente 100% naturale de calitate înaltă.

La data de 13 ianuarie 2020, compania UNGAR a obținut certificatul privind sistemul de management al siguranței alimentelor ISO 22000:2018. Acest document confirmă faptul că toate procesele de producere sunt monitorizate cu strictețe la fiecare etapă – de la achiziționarea ingredientelor și până la ambalarea și transportarea produselor de patiserie în automobile dotate cu camere frigorifice.

Tehnologii companiei UNGAR sunt specialiști cu multă experiență în domeniu, care în mod regulat urmează stagieri și cursuri de perfecționare. Ei sunt mereu în căutare de combinații și gusturi noi și produc cele mai frumoase creații în arta cofetăriei.

Una dintre direcțiile în care funcționează cu succes UNGAR este fabricarea deserturilor la comandă: torturi pentru nunți, botezuri, petreceri în familie și Candy Bar. Torturile la comandă sunt produse în diverse mărimi și forme, fiind decorate în conformitate cu tematicile petrecerilor. Acest torturi sunt atât de apetisante, gustoase și elegante, încât vor înfrumuseța orice eveniment, fiind livrate mereu la timp.

Unde pot fi achiziționate produsele COLIBRI?

  • În cele mai mari rețele de supermarketuri din țară: Linella, Fourchette, Kaufland, Fidesco, METRO, Family Market, Green Hills, Velmart, precum și în punctele de comerț cu amănuntul în centrele raionale din Moldova.
  • Online pe www.adelun.md
mamaplus

Punctul de primire a comenzilor de torturi

Adresa: Chișinău, str. Miron Costin, 7, et. 1
Telefoane

022 311 215
022 467 040
068 077 077

E-mail: colibri.tort@gmail.com

Program de lucru:

Luni - Duminică: 8:00—20:00

www.colibri.md

mamaplus