Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Gențile sunt un accesoriu indispensabil pentru orice femeie! Negre sau colorate, casual sau elegante, de dimensiuni mari sau mici, gențile bucură ochiul fiecăruia. Mai nou, gentuțele croșetate se bucură de popularitate în rândul femeilor. Aceste accesorii sunt la mare căutare, iar tânăra mămică Stela Ceban și-a pus la bătaie toată pasiunea, îndemânarea și creativitatea pentru a face adevărate opere de artă. Așadar, aflați-i povestea și admirați-i creațiile!  

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Cum și când ți-a venit ideea de a croșeta gentuțe cochete?

Fiind în concediu de maternitate, m-am trezit cu o grămadă de timp liber, eu fiind mereu în tonus la serviciu, studii. În acea perioadă eram pierdută, nu știam ce mă fac cu atâta timp liber, am revăzut serialele preferate, am citit cărți, plimbări… Însă, fiind o fire creativă și mereu atrasă de tot ce e frumos, mi-au trezit interes lucrurile croșetate, în special gențile!

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Care este activitatea ta de bază și ce experiență ai în domeniu croitoriei sau a designului?

Sunt medic rezident de profesie și nu am experiența în acest domeniu. Am învățat să croșetez elemente de bază de pe băncile liceului.

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate De unde vine inspirația?

În mare parte sursă mea de inspirație a venit de pe rețelele de socializare, admirând lucrările altor meșterite, mi-a luat ceva timp până să îmi placă ceea ce iese. Și cum geanta este un accesoriu indispensabil din look-ul unei femei, și mai ales că nu ne mulțumim doar cu una, mi-am zis că aș putea trezi interesul sexului frumos și am început să le comercializez!

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Cine sunt clientele tale și cum comercializezi aceste frumuseți?

Doamnele și domnișoarele ce apreciază creațiile handmade nu ezită să mă contacteze, pentru început comandă o geantă pentru a impresiona pe cineva drag, ulterior neapărat își doresc una și pentru ele! Am o pagină pe Facebook My handmade bags unde le promovez și un cont pe Instagram!

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Care este prețul aproximativ al lucrărilor tale? 

De obicei, gentuțele au un preț prestabilit care variază în dependență de dimensiuni, model, complexitate, accesoriile utilizate și dorințele clientului!

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Cum reușeșți să te dedici familiei, dar și acestei activități?

Țînând cont că după naștere am revenit la serviciu, a fost mai greu pentru început. Însă, datorită părinților care ne sunt de mare ajutor și cu susținerea soțului, am reușit! Creez în mare parte seară sau noaptea, când toți dorm și eu liniștită mă arunc în valul creației! Acest hobby îmi este tare drag, în fiecare gentuța depun mult suflet!

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate

Trend alert! O mămică din Chișinău croșetează gentuțe mega stilate Ce sfat ai pentru mămicile care sunt în concediu de maternitate și doresc să înceapă o activitate creativă?

Să aibă încredere în ele! Indiferent de profesie și de etapă a vieții, mereu te poți reinventa și regăsi în ceva frumos!

Sursa: Mamaplus.MD

Distribuie articolul: