„Bomboane” din carne de vițeluș

„Bomboane” din carne de vițeluș

Vă place să vă surprindeți copiii cu bucate neobișnuite? Atunci pregătiți-le acești pelmeni originali, sub formă de bomboane. Fie ca vacanța de iarnă să fie cât mai neobișnuită!

„Bomboane” din carne de vițeluș

MOD DE PREPARARE

1. Pregătiți umplutura din carne de vițeluș: tocați carnea, adăugați sare și piper negru după gust.

2. Pregătiți aluatul pentru pelmeni: cerneți făina pe masă sau într-un vas, faceți o mică adâncitură, stricați un ou, tunați laptele, sărați puțin. Frământați până obțineți un aluat elastic omogen.

„Bomboane” din carne de vițeluș

3. Împărțiți aluatul în trei părți și adăugați în fiecare colorantul – curcuma, sucul de sfeclă sau fresh-ul de spanac.

„Bomboane” din carne de vițeluș

4. Întindeți aluatul, decupați dreptunghiuri nu prea mari, puneți câte puțină carne tocată.

„Bomboane” din carne de vițeluș

5. Rulați aluatul sub formă de bomboane.

„Bomboane” din carne de vițeluș

6. Fierbeți pelmenii în apă puțin sărată, timp de 10 minute.

„Bomboane” din carne de vițeluș

Gata! Poftă mare!

„Bomboane” din carne de vițeluș

Sursa