Checuri în coajă de ou

Checuri în coajă de ou

Nu aveți forme de copt checuri? Vă propunem o variantă alternativă – coaja de ou.

Checuri în coajă de ou

MOD DE PREPARARE

1. Spălați mărul, tăiați-l în 4 părți și îndepărtați cotorul. Tăiați miezul în bucățele nu prea mari. Spălați menta, uscați, rupeți frunzele și tocați. Frecați untul cu zahărul. Adăugați oul puțin bătut, laptele și mărul cu mentă, amestecați.

Checuri în coajă de ou

2. Cerneți făina și frământați un aluat moale.

Checuri în coajă de ou

3. Încălziți cuptorul la 180 °С. Puneți pe tavă 6 grămăjoare de sare. Puneți aluatul în coaja de ou, iar ouăle – pe sare (să nu cadă) și coaceți timp de 25 de minute. Serviți calde.

Checuri în coajă de ou

Checuri în coajă de ou

Sursa