Chifteluțe din carne de vită ”Păsărele în cuib”

Chifteluțe din carne de vită ”Păsărele în cuib”

-
//
17.11.2014

Timpul pentru preparare a chifteluțelor din carne de vită ”Păsărele în cuib” - 40 minute. Produsele sunt calculate pentru 5 porții.

Se recomandă copiilor începând de la 1 an și 5 luni

Chifteluțe din carne de vită ”Păsărele în cuib”

Modul de preparare:

Ceapa și pâinea se toacă prin mașina de tocat carne sau se mixează cu blanderul. Se adaugă împreună cu oul la carnea tocată. Se condimentează cu sare și piper după gust. Din carne se fac chifteluțe, care ulterior se pun pe tava de copt sau în forma de copt. Se adaugă puțină apă. Se dau la cuptor pentru 30 de minute la temperatura de 180 °С. În timp ce se coc chifteluțele, fierbeți spaghetele. Din spaghete formați un cuib, iar deasupra se aranjează chifteluțele. Din albușul de ou pentru ”păsărele” se fac ochișorii, iar din morcovul fiert – ciocul. Se înfrumusețează cu verdeață.

Chifteluțe din carne de vită ”Păsărele în cuib”