Istorii culinare: Gloria Gorceag va vorbi despre secretele de preparare a pizz-ei “Carbonara” cu sos de frișcă

Istorii culinare: Gloria Gorceag va vorbi despre secretele de preparare a pizz-ei “Carbonara” cu sos de frișcă

Interpreta și prezentatoarea-TV Gloria Gorceag , a fost în calitate de bucătar-șef și a pregătit, cu mare plăcere, una din cele mai gustoase pizza „Carbonara” cu sos de frișcă.

„Îmi place tot ce este colorat și atrăgător. Dacă aveți aceleași preferințe atunci această pizza este pentru Dvs. Ea va fi în rândul bucatelor principale pe orice masă iar prietenii voștri vor rămâne mulțumiți de aspectul și gustul ei impecabil care se datorează pizza-sosului din frișcă, bacon-ului prăjit și șuncii, aromei de ardei, a gogoșarilor și a condimentelor. Surprindeți plăcut prietenii și  răsfățați-Vă! „

Pizza „Carbonara” este una din cartelele de vizită a bucătăriei italiene. Acest deliciu se bucură de popularitate în multe țări, inclusiv și în Moldova. Pizza „Carbonara” este un adevărat „miracol” al bucătăriei italiene. Această pizza se prepară în restaurantele locale dar și acasă datorită rețetei simple pe care Gloria o va relata și vouă. Apropo, în Italia există și varianta vegetariană a pizzei „Carbonara” în care se înlocuiește baconul cu legume astfel încât toți să poată savura din bucatele italiene.

Ca orice altă pizza, „Carbonara” face parte din bucatele naționale italiene. Doriți să aflați secretele preparării!? Accesați link-ul de mai jos și priviți lecția video.

Poftă bună! de preparare a pizz-ei "