"Istorii Culinare" şi Laura Vetty

"Istorii Culinare" şi Laura Vetty

Prepeliță coaptă cu măr, salată de cartofi, sos la alegere – deliciu care va îmbunătăți la sigur starea de spirit înaintea sărbătorilor de iarnă și care își va găsi loc pe orice masă de sărbătoare. Laura Vetty, interpretă, model și o persoană foarte pozitivă a acceptat invitația noastră de a pregăti aceste bucate de Crăciun și s-a isprăvit de minune!

Trebuie să remarcăm faptul că proprietățile nutritive, gustative și dietetice ale cărnii de prepeliță le depășesc atât pe cele ale cărnii de găină, cât și pe cele ale iepurelui. Carnea acesteia are un conținut echilibrat de grăsimi și de aminoacizi. Este foarte benefică pentru persoanele în etate, pentru femeile însărcinate, bolnavii cu imunitatea slăbită și pentru copii. Carnea de prepeliță este, de asemenea, recomandată persoanelor cu probleme oncologice, precum și în tratamentele postoperatorii.

Conținutul sporit de vitamine din grupul B contribuie la îmbunătățirea funcției sistemului nervos central. Astfel, conferindu-i persoanei care consumă carnea de prepeliță o stare de liniște și armonie lăuntrică.