Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

-
//
15.10.2014
Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Jenea Gavrilov 

restaurateur, bucătar

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pasul 1

Se taie puiul bucăți mari

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pasul 2

Se taie ceapa

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pasul 3

Cred că cel mai potrivit model de așezare a puiului în borcan este următor: puiul, sare, verdeața, ciuperci chanterelles (nu se taie), verdeața, piperul, smântâna. Timpul de pregătire 1,5-2 ore la 200 grade. De ce anume în această ordine? Sigur toate ingredientele pot mixate și așezate în borcan, însă astfel așezate se aranjează în straturi. Așa arată puiul în borcan. O să întrebați de ce borcanul nu s-a spart? Iată că nu se sparge! Se pune la cuptor inițial la 100 rade iar apoi peste 15 minute se mai adaugă încă 100 grade până la 200.

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov

Pui în borcan de la Jenea Gavrilov