Rețeta de Khachapuri pe care trebuie să o încercați!

Rețeta de Khachapuri pe care trebuie să o încercați!

Este o rețetă din bucătăria tradițională georgiană, care are un gust delicios și un miros apetisant. Khachapuri este o capodoperă culinară ideală pentru doritorii de noi tentații și bucate ce nu necesită multi timp de preparare. Se prepară rapid din ingrediente accesibile și are nu doar un gust fabulos și sățios, dar și un aspect unic, care cu siguranță va atrage privirile mesenilor.

Rețeta de Khachapuri pe care trebuie să o încercați!

  1. Amestecați făina cu laptele, drojdia și oul, până obțineți un aluat fin și pufos. Împărțiți aluatul obținut în 5 bucăți și întindeți cu făcălețul fiecare bucată.
  2. Rulați marginile fiecărei foi de aluat spre mijloc și lipiți bine capetele. Faceți o despărțitură la mijloc, astfel încât să obțineți o bărcuță și aranjați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  3. Dați cașcavalul și brânza feta prin răzătoare, adăugați 2 ouă și amestecați. Umpleți fiecare bărcuță cu compoziția de cașcaval cu brânză feta.
  4. Băgați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30 de minute. Scoateți tava din cuptor, stricați câte un ou pe fiecare bărcuță și puneți tava în cuptor pentru încă 1-2 minute.

Savurați cu plăcere!

Sursa: savuros.tv

Distribuie articolul:

Etichete